📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ku**a Ci wszyscy ludzie powinni się ogarnąć. To, że gość wyprzedzał na pasach to jedno, ale ku**a baba z dzieckiem leci na złamanie karku i nie przyjdzie jej przecież na myśl żeby się ROZEJRZEĆ czy przypadkiem jakiś tępy h*j nie wyprzedza. Więc gdyby była mądrzejsza od tego kretyna co wyprzedzał to jej dziecko uniknęłoby obrażeń. I tu wniosek prosty - i kierowca i matka powinni dostać wpi**dol na ogarnięcie się.
Co do filmiku trebeter'a to aż mnie ku**ica bierze jak widzę ludzi, którym k**wa szkoda 2 sekund żeby zerknąć w lusterko, albo pieszym jak idą i nie patrzą czy nic nie jedzie, albo w końcu babka potrącona lekko przez cofającego tira leży i ku**a czeka aż ten ją rozwalcuje bo po h*j skończyć z siniakami jak można mieć sprasowane bebechy i skończyć 2m pod ziemią.
KU**A ludzie to debile i tępe h*je
Koniec wypocin, pozdro
Co do filmiku trebeter'a to aż mnie ku**ica bierze jak widzę ludzi, którym k**wa szkoda 2 sekund żeby zerknąć w lusterko, albo pieszym jak idą i nie patrzą czy nic nie jedzie, albo w końcu babka potrącona lekko przez cofającego tira leży i ku**a czeka aż ten ją rozwalcuje bo po h*j skończyć z siniakami jak można mieć sprasowane bebechy i skończyć 2m pod ziemią.
KU**A ludzie to debile i tępe h*je
Koniec wypocin, pozdro
Teraz tylko do szczęścia brakuje mi nazwa muzyczki w filmiku w komentarzach.
pawelgk napisał/a:
Teraz tylko do szczęścia brakuje mi nazwa muzyczki w filmiku w komentarzach.
No to masz, zaznaj pełni szczęścia:
Creambase - Fiddle 2003
przeznaczenia nie oszukasz, równie dobrze mógłbyś napisać, że warto kucać na autostradzie bo ci "odpadnięte" koło łba nie rozpierdoli, życzę ci po za tym, aby klawisz "8" w twojej klawiaturze przestał działać włącznie z shiftem, co byś przestał nakurwiać sztuczną cenzurę w swych śliskich wypocinach
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów