Impreza w remizie, tragedia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
(Lewy) napisał/a:
Już lepsza taka mordownia w remizie niż obecne pseudo dyskoteki z drecholami
Wiesz co, drechy to jeszcze pół biedy. Nawet mnie niektórzy uważają za drecha bo jestem wyrośniety, łysy i noszę bluzy z kapturem. Najgorsze są takie hipsterskie cioty albo żelusie po solarium w różowych koszulkach polo albo ciapate brudasy co studiują na Medycznym co przychodzą do klubów np. w centrum Lublina.
W remizie może i prostacka, ale za to prawdziwa zabawa z wódą i mordobiciem. A nie lans, nabijanie się z innych, obgadywanie kto jak się ubrał i komu zrobił gałę w kiblu.
1:30 jest dobry temat.Koleś się szarpie i rzuca do bicia, ale .......wciąż tańczy!To się nazywa trzymać fason.
Wiesz co, drechy to jeszcze pół biedy. Nawet mnie niektórzy uważają za drecha bo jestem wyrośniety, łysy i noszę bluzy z kapturem. Najgorsze są takie hipsterskie cioty albo żelusie po solarium w różowych koszulkach polo albo ciapate brudasy co studiują na Medycznym co przychodzą do klubów np. w centrum Lublina.
W remizie może i prostacka, ale za to prawdziwa zabawa z wódą i mordobiciem. A nie lans, nabijanie się z innych, obgadywanie kto jak się ubrał i komu zrobił gałę w kiblu.
Święta racja. A lubelskie realia znam 5 lat studiowałem. Popieram całą wypowiedź.
A najlepsze jest to że pewnie na drugi dzień wszyscy razem wódke pili :]
Czemu faceci na wsiach są tacy popierdoleni? Każdy z nich chce być gwiazdorem. Wyobraź sobie teraz, że przyjeżdżasz z miasta zobaczyć ten Animal Planet na żywo. Gwarantuję, że nie przeżyjesz kwadransu!
"szczym ryja powiedziałeś do mnie?!"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów