18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
sard 2020-08-26, 19:00 6
Fazybum napisał/a:

I dlatego biała rasa wyginie. Jeżeli nie zaczniemy załatwiać spraw siłowo/agresywnie - tak jak oni, jesteśmy straceni. Strach jest najlepszą dyscypliną. Chociaż co z tego, że mamy przewagę liczebna i jesteśmy u siebie, jak 50% ma wyjebane, żeby bronić własnej tożsamości a z 20% białych stoi za tymi szkodnikami.

i jeszcze tabuny białych kurew co popuszczają czarnuchom piczona... oj Polki na obczyźnie szybko chorują na gościnne krocze.... mają renomę wśród brudasów, że nawet się starać nie muszą, drinka nie trzeba kupić - lambadziary szybko schodzą do pytonga, gdzie biały facet, rodak musi się napierdolić porządnie, pochodzić itp. i dopiero bo nie jest kurwą... a na erazmusach i robocie na obczyźnie... walą się jak dzikie, bez gumy, żadnego zabezpieczenia itp. Sporo teraz wraca do ojczyzny z wysp z małpo-gówniakiem bo tatusiek chciał tylko białego piczona, a nie związków.
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-08-26, 19:53 1
sard napisał/a:

i jeszcze tabuny białych kurew co popuszczają czarnuchom piczona... oj Polki na obczyźnie szybko chorują na gościnne krocze.... mają renomę wśród brudasów, że nawet się starać nie muszą, drinka nie trzeba kupić - lambadziary szybko schodzą do pytonga, gdzie biały facet, rodak musi się napierdolić porządnie, pochodzić itp. i dopiero bo nie jest kurwą... a na erazmusach i robocie na obczyźnie... walą się jak dzikie, bez gumy, żadnego zabezpieczenia itp. Sporo teraz wraca do ojczyzny z wysp z małpo-gówniakiem bo tatusiek chciał tylko białego piczona, a nie związków.

Aj . To jest sadistic a nie kółko wsparcia dla zdradzanych fagasów. Nie musisz się żalić sadolowej społeczności bo i tak każdy ma to w dupie, trzeba było pilnować dziewczyny. Zresztą jak dała czarnuchowi to znaczy że tobie coś brakowało
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-08-26, 20:32
Fazybum napisał/a:

I dlatego biała rasa wyginie. Jeżeli nie zaczniemy załatwiać spraw siłowo/agresywnie - tak jak oni, jesteśmy straceni. Strach jest najlepszą dyscypliną. Chociaż co z tego, że mamy przewagę liczebna i jesteśmy u siebie, jak 50% ma wyjebane, żeby bronić własnej tożsamości a z 20% białych stoi za tymi szkodnikami.

nie ma czegoś takiego jak biała rasa.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
ellsworth 2020-08-26, 21:59
Fazybum napisał/a:

Koło chuja mi lata twoja tożsamość weekendowego grillowca z wódą i płaszczącego dupę przed bożkiem z importu wyznawcą. W sumie to drugie jest znamienne wśród tych wszystkich "walczących o tożsamość kulturową". Z jednej strony sprzeciwiają się importowi obcych kultur, a z drugiej za swoją przyjmują religię z importu, która zniszczyła nasze rodzime wierzenia i tradycje. Cóż za obłuda!
Zgłoś
KebabRemover 2020-08-27, 2:34 1
Fazybum napisał/a:

a chuj mnie obchodzi ze wyginie? kiedy za 100 lat 500? ja sobie zdychne spokojnie za kilkadziesiat i wyjebane a niech zdycha biala rasa a chuj mnie to obchodzi
Zgłoś
abstract667 2020-08-27, 10:18
Holandia, naród pierdolonych ciot, naród który był tak spierdolony ze nawet skąpi Szkoci ich wyjebało ze swoich terenów.
Zgłoś
pawianek85 2020-08-27, 12:31
spierdolona poprawność polityczna do tego prowadzi, ten świat idzie ku zagładzie !!! coraz częściej murzyni atakują ludzi
Zgłoś
T................y 2020-08-27, 15:10
Bardzo ładna i czysta okolica, to trzeba się wyszczać na ścianę i jeszcze mieć pretensje. Wkurwiam się tylko jak takie coś oglądam.
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2020-08-27, 16:50 1
FiLiPeKkkkkk napisał/a:

Odgrzeje przy okazji kotleta - A wiecie ile trzeba czarnych do wycięcia lasu?
.
.
.
Jednego - niech zapierdala.

Tylko jest jeden problem, ONI nie pracują. To darmozjady miałem okazję się przekonać. Nigdy więcej z czarnym w jednej firmie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów