I dlatego biała rasa wyginie. Jeżeli nie zaczniemy załatwiać spraw siłowo/agresywnie - tak jak oni, jesteśmy straceni. Strach jest najlepszą dyscypliną. Chociaż co z tego, że mamy przewagę liczebna i jesteśmy u siebie, jak 50% ma wyjebane, żeby bronić własnej tożsamości a z 20% białych stoi za tymi szkodnikami.
i jeszcze tabuny białych kurew co popuszczają czarnuchom piczona... oj Polki na obczyźnie szybko chorują na gościnne krocze.... mają renomę wśród brudasów, że nawet się starać nie muszą, drinka nie trzeba kupić - lambadziary szybko schodzą do pytonga, gdzie biały facet, rodak musi się napierdolić porządnie, pochodzić itp. i dopiero bo nie jest kurwą... a na erazmusach i robocie na obczyźnie... walą się jak dzikie, bez gumy, żadnego zabezpieczenia itp. Sporo teraz wraca do ojczyzny z wysp z małpo-gówniakiem bo tatusiek chciał tylko białego piczona, a nie związków.
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/i jeszcze tabuny białych kurew co popuszczają czarnuchom piczona... oj Polki na obczyźnie szybko chorują na gościnne krocze.... mają renomę wśród brudasów, że nawet się starać nie muszą, drinka nie trzeba kupić - lambadziary szybko schodzą do pytonga, gdzie biały facet, rodak musi się napierdolić porządnie, pochodzić itp. i dopiero bo nie jest kurwą... a na erazmusach i robocie na obczyźnie... walą się jak dzikie, bez gumy, żadnego zabezpieczenia itp. Sporo teraz wraca do ojczyzny z wysp z małpo-gówniakiem bo tatusiek chciał tylko białego piczona, a nie związków.
Aj . To jest sadistic a nie kółko wsparcia dla zdradzanych fagasów. Nie musisz się żalić sadolowej społeczności bo i tak każdy ma to w dupie, trzeba było pilnować dziewczyny. Zresztą jak dała czarnuchowi to znaczy że tobie coś brakowało
I dlatego biała rasa wyginie. Jeżeli nie zaczniemy załatwiać spraw siłowo/agresywnie - tak jak oni, jesteśmy straceni. Strach jest najlepszą dyscypliną. Chociaż co z tego, że mamy przewagę liczebna i jesteśmy u siebie, jak 50% ma wyjebane, żeby bronić własnej tożsamości a z 20% białych stoi za tymi szkodnikami.
nie ma czegoś takiego jak biała rasa.
Nic co obce nie jest mi ludzkieI dlatego biała rasa wyginie. Jeżeli nie zaczniemy załatwiać spraw siłowo/agresywnie - tak jak oni, jesteśmy straceni. Strach jest najlepszą dyscypliną. Chociaż co z tego, że mamy przewagę liczebna i jesteśmy u siebie, jak 50% ma wyjebane, żeby bronić własnej tożsamości a z 20% białych stoi za tymi szkodnikami.
Koło chuja mi lata twoja tożsamość weekendowego grillowca z wódą i płaszczącego dupę przed bożkiem z importu wyznawcą. W sumie to drugie jest znamienne wśród tych wszystkich "walczących o tożsamość kulturową". Z jednej strony sprzeciwiają się importowi obcych kultur, a z drugiej za swoją przyjmują religię z importu, która zniszczyła nasze rodzime wierzenia i tradycje. Cóż za obłuda!
a chuj mnie obchodzi ze wyginie? kiedy za 100 lat 500? ja sobie zdychne spokojnie za kilkadziesiat i wyjebane a niech zdycha biala rasa a chuj mnie to obchodzi
Odgrzeje przy okazji kotleta - A wiecie ile trzeba czarnych do wycięcia lasu?
.
.
.
Jednego - niech zapierdala.
Tylko jest jeden problem, ONI nie pracują. To darmozjady miałem okazję się przekonać. Nigdy więcej z czarnym w jednej firmie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów