Może warto się zainteresować tym co się dzieje po za piłką nożną i obejrzeć skoki jednego z najlepszych naszych zawodników.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko byloby calkiem niezle, niestety, jedna wada bmxow - trzy pedaly.
gdybym był "synem tatusia" też pewno wybudowałby mi taka rampe, a tępe szmaty obrabiały mi bata na myśl o kasie tatusia
Chuj z tym że zawód syn. Koleś zajebiście wymiata. A grubym chujkom przed PCtami nabijającymi hejty Wesołych Świąt życzę
Jaki wniosek płynie z tego, że ubierają zajebiście obcisłe spodnie w kroku i po nie ważne jak mocnym pierdolnięciu w jaja zawsze wstają? No ale tak, wyżej ktoś napisał, to są ruchacze na potęgę.
@up'y
Bądź co bądź, ale koleżka ma skilla i to nasz, a nie jakiś bambus. Po za tym jest jeszcze paru polaków którzy coś potrafią na skalę światową i się wykazują.
Bądź co bądź, ale koleżka ma skilla i to nasz, a nie jakiś bambus. Po za tym jest jeszcze paru polaków którzy coś potrafią na skalę światową i się wykazują.
Jaki jest jedyny pojazd, zasilany trzema pedałami?
BMX
a tak na serio, sam jeździłem i gościa podziwiam za umiejętności
BMX
a tak na serio, sam jeździłem i gościa podziwiam za umiejętności
Nie zostawie tak tego... "pedał w rurkach" - kolejny komentarz wystawiony z nadzieją, że będzie widoczny jako Najlepszy Komentarz pod filmem... powiało gimbazą odnośnie stroju: sam uprawiam powyższy sport (co prawda szamanom nie dorównuje) ale rurki zapewniają najbezpieczniejszą jazde. Nie złapią za zębatkę i nie wy*ebiesz na twarz, przy barspinie (ten obrót kierownicą dookoła) nie zachaczą o nią i również nie wy*ebiesz na twarz, i oczywiście większość gimbusek leci na skejtuff w rureczkach i vansach, stąd większa ruchalność lasek przez szamanka względem juby0001. Dawid jest idolem nie tylko moim, ale i dużego procentu młodzieży w kraju. Sport ten nie jest tak popularny jak np. F1 ale porównując sukcesy Kubicy do sukcesów Dawida Godźka, pan na bmxie miałby ich nawet więcej, i mówię tu o skali światowej. IN BMX WE TRUST !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów