📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
matx napisał/a:
juz 7 piw dostala... przeciez Modliszka napisala.. wszystko jasne.
hahaha a jak
foad69 napisał/a:
Kupywać , ty jesteś jakimś prowokatorem? Uwierz, korzystanie ze słownika nie będzie mogło ci pomoc jedynie jeżeli jesteś ślepy.
Prowokatorem moze nie, ale uwielbiam krytykowac innych, wyrazac swoje zdanie i opinie na dany temat (przypominam, ze jestesmy na sadisticu a nie milujblizniegoswego_pl). Czasem tez popelniam beldy ortograficzne, i na dodatek jestem jedyna osoba ,ktora to robi. Jestem zapewne przeciwnoscia twojej perfekcyjnej i doskonalej osoby, ale dzieki temu wszystkiemu masz motyw zeby mnie skrytykowac..
Poważnie, nie chce już cie kopać, bo już nawet mnie przestało bawić robienie z ciebie debila dla sportu. Odejdz stad po prostu, nie pasujesz, po co męczysz nas i siebie?
matx, Skoro jeste taki zajebisty to załóż o sobie temat w Klopie a teraz ... bo robisz
Btw to piwo rozumiem przez przypadek
Btw to piwo rozumiem przez przypadek
foad69 napisał/a:
Odejdz stad po prostu, nie pasujesz, po co męczysz nas i siebie?
Modliszka napisał/a:
załóż o sobie temat w Klopie a teraz ...
MATX
Wszyscy offtopic'ujecie tak na marginesie.
Nie chce mi sie cytowac wiec jeden niech nie mowi w liczbie mnogiej bo nie masz pojecia o zdaniu innych. Reszta nie bedziecie mieli tej przyjemnosci i zostane. Bo moze to wy tu nie pasujecie... Wszyscy tacy zajebiscie ale jak latwo was sprowowac. Pozdro. Przyjme z usmiechem kazdy pojazd, wyzwisko, wygnanie i co tylko checie.
Ten pies rzeczywiscie wyglada jak pluszowy misiek.
Nie chce mi sie cytowac wiec jeden niech nie mowi w liczbie mnogiej bo nie masz pojecia o zdaniu innych. Reszta nie bedziecie mieli tej przyjemnosci i zostane. Bo moze to wy tu nie pasujecie... Wszyscy tacy zajebiscie ale jak latwo was sprowowac. Pozdro. Przyjme z usmiechem kazdy pojazd, wyzwisko, wygnanie i co tylko checie.
Ten pies rzeczywiscie wyglada jak pluszowy misiek.
Baw się dobrze misiu, wytrenujesz chociaż wytrwałość psychiczną do obciągania na dworcu:*
a ty nie masz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów