Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesraj się lewaku.
Dlaczego jak ktoś wjedzie na pedofili w sukienkach to od razu musi być lewakiem? Czy niedojeby wierzące w wymyślonego przyjaciela nie ogarniają, że nie wszystko jest czarne i białe?
Dlaczego jak ktoś wjedzie na pedofili w sukienkach to od razu musi być lewakiem? Czy niedojeby wierzące w wymyślonego przyjaciela nie ogarniają, że nie wszystko jest czarne i białe?
Nie widze słowa księża /y za to widzę katoli.. Coś ci sie czarne z szarym popierdoliło kaznodziejo..
Bycie katolikiem to tez sposob w jaki zostalo sie wychowanym, nie tylko wiara w przyjaciela u góry.
Ale ty to pewnie ogarniasz bo taki nowoczesny jesteś..
Idz w chuj..
Czarnych to czarnych to takie samo gówno jak katolik z pl
Ha ha ha. Twoja stara ssie pałki w piekle.
Nie widze słowa księża /y za to widzę katoli.. Coś ci sie czarne z szarym popierdoliło kaznodziejo..
Bycie katolikiem to tez sposob w jaki zostalo sie wychowanym, nie tylko wiara w przyjaciela u góry.
Ale ty to pewnie ogarniasz bo taki nowoczesny jesteś..
Idz w chuj..
Tych wychowanych katolików to w więzieniach jest bardzo dużo. Idiotyczne tradycje i 'wartości', których nikt nie przestrzega. Tyle wart jest ten wasz patolicyzm, co psie gówno w trawie.
debil Cię wystrugał
Tych wychowanych katolików to w więzieniach jest bardzo dużo. Idiotyczne tradycje i 'wartości', których nikt nie przestrzega. Tyle wart jest ten wasz patolicyzm, co psie gówno w trawie.
To i tak więcej wart od takiego ścierwa jak ty. Często dajesz dupy w pierdlu, że takie obeznane jesteś?
Nie obrażaj czarnych. Katolicy to najgorsze ścierwo swiata.
Czy tylko mi się wydaje, że w 12 sekundzie w odbiciu widać że nie jest murzynem, tylko białym udającym głupiego pieprzonego czarnucha?
Też tiozauważyłem. Rzecz jasna po przeczytaniu twojego komentarza. Białe ścierwo prowokuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów