Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Znam to miejsce idealnie i każdy warszawiak wie że tam to nie opłaca się bus/tramwajo pasem jechać.
Buraczany chłopcze zrozum że kierowcy w golfach mają więcej talentu i to Cię boli.
... zrozum że kierowcy w golfach mają więcej talentu i to Cię boli.
Tak tak mają zajebiście dużo talentu i to każdy jeden.
Dużo o tym czytałem:
tu
i tu
oraz tu
a także tu
i tu też
no i tu
tak tak tutaj też
no i kombo zajebistości:
tu
Gdybym miał wklejać tu ich głupotę z youtube to sadistic by nie zarobił na serwer.
Ja jako kobieta świadoma braku talentu do bycia dobrym kierowcą nie zrobiłam prawa jazdy ;D Radzę to też innym babom bez odpowiedniego skilla i facetom "niedzielnym kierowcom"
Za szczera prawdę daje piwo
zrozum że kierowcy w golfach mają więcej talentu i to Cię boli.
Mają +100 do "mistrza kierownicy" za to że siedzą w golfie?
Film przedstawia trzech idiotów.
Jeden idiota blokuje ruch zostawiając przed sobą zajebisty odstęp przez co prowokuje innych do durnych zachowań.
Za nim idiota nr 2 który nie zmieni pasa tylko oczywiście musi zapierdalać po torach. Facet to by przynajmniej to zrobił na pełnej pizdzie z piskiem opon i może by zdążył przed tramwajem. Ale nie baba. One jeżdżą wolno i z gracją dlatego bezpiecznie.
No i trzeci idiota który wyprzedza z prawej strony przez idiotów wlekących się lewym i chce sie wpierdolić w zwężenie. " takie hamstwo akurat popieram "
Pierwszy "idiota" wpuszał tych z prawego pasa. Trzeci "idiota" jakbyś nie zauważył był chciał dołączyć się do ruchu z pasa (ja go nazywam rozbiegowego) - tak jak na autostradzie, nie skrzyżowanie tylko dodatkowy pas abyś mógł na niego wjechać rozpędzić się i płynnie włączyć się do ruchu. Ale po co popatrzyć się dokładnie na filmik. A jeśli nawet byłby to po prostu drugi pas to jest coś takiego jak jazda na zakładkę i powinno się zmieniać pas w momencie jego zanikania, a nie kilometr wcześniej. Dlaczego? Bo się ku&*^wa korek robi 2 razy dłuższy. Ja przez coś takiego nie mogę zjechać przed rondem ofiar katynia w Krakowie na osiedle, tylko muszę stać w tym korku jakbym chciał przez nie przejechać bo debile ustawiają się dużo wcześniej na jednym pasie blokując mi zjazd.
Za całą tą sytuację odpowiadają pasażerowie tego tramwaju! Gdyby oni jeździli samochodami, nie potrzeba byłoby dodatkowego pasu na tory tramwajowe, a za to byłby dla samochodów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów