18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 15:56
🔥 Halloween - teraz popularne
cesarz1982 2020-11-06, 23:34
Ten na filmiku co kręcił to Tomasz F.......
Ojciec 2 dzieci który to bierze na te gówniaki 500+ a tu pierdoli takie bzdury.
Jebać go za dwulicowość
Zgłoś
notak 2020-11-07, 7:56
pierdolcie się sami , lewaki
Zgłoś
PANLACH 2020-11-07, 8:33
Do wszyskich nowoczesnych którzy drą ryja ,, jebać PiS,, jak przyjdzie platforma to zrobi wam taką lewatywę , lobotomię i czyszczenie portfela że będziecie to odszczekiwać w mgnieniu oka .
Zgłoś
N................y 2020-11-07, 9:21 2
PANLACH napisał/a:

Do wszyskich nowoczesnych którzy drą ryja ,, jebać PiS,, jak przyjdzie platforma to zrobi wam taką lewatywę , lobotomię i czyszczenie portfela że będziecie to odszczekiwać w mgnieniu oka .

Czyszczenie portfela ? po morawieckim to nie będzie co czyścić, wytrzepie jebany do ostatniego grosika.
Nie pamiętam żeby za tych złodziei z peło trzeba było płacić za deszcz, a mati wpadł na taki pomysł.
Zgłoś
damianek222 2020-11-07, 21:48
CzerstWybut napisał/a:

Przecież to jest ustawione. On nawet nie zdązył skończyć mówić a oni już z nim krzyczą jebac pis. Jak kolejni tiktokowcy k***a.

nie przezywaj chlopczyku
Zgłoś
DarioLee 2020-11-08, 21:20
McQurwa napisał/a:

podkreśliłem ci, bo coś ci się popierdoliło

o chuj Ci chodzi ?
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-14, 2:32
Niezwyciężony napisał/a:

Czyszczenie portfela ? po morawieckim to nie będzie co czyścić, wytrzepie jebany do ostatniego grosika.
Nie pamiętam żeby za tych złodziei z peło trzeba było płacić za deszcz, a mati wpadł na taki pomysł.

Ja tam nie bronie pojebanego pisu ale lubie przypominać ludziom te 23%wat na kilka miesięcy podniesienie podatkow na art. Dziecięce i wiele innych podatków pis po jedno kurestwo
Zgłoś
N................y 2020-11-14, 6:39
CzerstWybut napisał/a:

Ja tam nie bronie pojebanego pisu ale lubie przypominać ludziom te 23%wat na kilka miesięcy podniesienie podatkow na art. Dziecięce i wiele innych podatków pis po jedno kurestwo

A ja lubię przypominać że to podniesienie miało termin obowiązywania, dokładnie do końca 2016. Po tej dacie podniosła szydło. I zaraz wchodzi podatek od cukru i od deszczu, wzrasta akcyza. Opłata paliwowa, podatek bankowy (PKO wysłało mi info o podwyżce opłat na długo przed wejściem podatku w życie) , podatek handlowy,podwyżki prądu itd.
Jeszcze trochę dopierdolą podatek od gówna. Jak uważasz że za peło było źle to ci jeszcze dojebali.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-14, 14:44
Niezwyciężony napisał/a:

A ja lubię przypominać że to podniesienie miało termin obowiązywania, dokładnie do końca 2016. Po tej dacie podniosła szydło. I zaraz wchodzi podatek od cukru i od deszczu, wzrasta akcyza. Opłata paliwowa, podatek bankowy (PKO wysłało mi info o podwyżce opłat na długo przed wejściem podatku w życie) , podatek handlowy,podwyżki prądu itd.
Jeszcze trochę dopierdolą podatek od gówna. Jak uważasz że za peło było źle to ci jeszcze dojebali.

http:// www. grzechy-platformy. org/finanse/ masz poczytaj sobie i przypomnij ten sam burdel.
Zgłoś
N................y 2020-11-14, 14:56
CzerstWybut napisał/a:

http:// www. grzechy-platformy. org/finanse/ masz poczytaj sobie i przypomnij ten sam burdel.

Bełkot pisowców, a w dupę se to wsadź

Edit: "WYSOKIE PODATKI" a wiesz że te twoje ukochane kurwy z PISu nie zniosły podatków tylko dojebali 35 nowych ?
To jak ci było gorzej za PO z 35 podatkami mniej to chyba jesteś jakiś jebnięty

Jeszcze jedno, JPK który uszczelnił vat został stworzony w 100% przez PO, jedyne co PIS stworzył w tym temacie to mafia watowska w ministerstwie finansów, tego to nie widzisz ? To jest dopiero burdel.

A jeszcze zrobili z tego kraju wysypisko śmieci które przypadkiem się same zapalają a winnych brak.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-15, 2:49
Niezwyciężony napisał/a:

Bełkot pisowców, a w dupę se to wsadź
Edit: "WYSOKIE PODATKI" a wiesz że te twoje ukochane kurwy z PISu nie zniosły podatków tylko dojebali 35 nowych ?
To jak ci było gorzej za PO z 35 podatkami mniej to chyba jesteś jakiś jebnięty
Jeszcze jedno, JPK który uszczelnił vat został stworzony w 100% przez PO, jedyne co PIS stworzył w tym temacie to mafia watowska w ministerstwie finansów, tego to nie widzisz ? To jest dopiero burdel.
A jeszcze zrobili z tego kraju wysypisko śmieci które przypadkiem się same zapalają a winnych brak.

Jesteś typowym zjebem co jak nie popiera twoje kurwy z PO to wsadzasz ludzi do worka pisu. Propagandowy zjebany leming co sie karmi stacją tvn lub wyborczą. Typowo szczekasz o bełkocie a ja kurwa zwyczajnie pamiętam ich obiady z ośmiorniczkami za 1200 i komentarze jak mają ludzi za gówno. Wpizdu afer i złodziejstwo. Każdy kurwa przetarg kończył się kurwa aferą. Do dzisiaj jeżdże ich autostradą na której są ograniczenia do 60 bo są tak rozjebane. W dzień zwozili podsypke a w nocy wywozili. Kurwa tępy dzbanie jesteś tak głupi jak połowa narodu i będziesz skakał z pisu na po i odwrotnie, przestań tyle wódki pić to może zostanie ci w pamięci co obecni robią i za 10 lat nie będziesz na nich głosował spowrotem. Napierdalają wszyscy na sądy teraz a nikt kurwa nie pamięta za czyjej kadencji zmienili sobie prawo do ustawiania swoich sędziów w ławkach. Jak to mówił poseł z twojego PO ktore tak bronisz. "Nie bójcie się, dla wszystkich wystarczy. Podzielimy się." Tak pewni rządzenia byli że teraz placzą bo nie mają kiedy swoich wstawiać. Pis z niczego nie wygrało wtedy durniu taką przewagą, a kurwy z Platformy tak sie nie mogły pogodzić z tym że nakręcali jakieś àmieszne oplacane strajki po przegranej. Im bardziej chcieli usunąć wybrany rząd w wyborach tym bardziej ludzie ich nienawidzą. I te kurwa kombinaxje na robienie narodu w chuja z jakąś nowoczesną z tępym petru na czele. To był rząd który by oddał i sprzedał wszystko na zachód a kupował najlepiej nakdroższą energie. Jak slysze że kupujemy wchuj taniej gaz ze stanów i debile platfusy to krytykują bo kurwa nie z rosji to mnie rozpoerdala od środka. Wszystko co nie za ich kadencji to złe naqet jak byśmy lurwa zloża ropy znaleźli to by to zruzgali bo chujowe i lepiej jak by niemcy to wzieli. Pis ta sama propaganda co byla za czasów po tylko mocniejsza bo teraz propaganda jedna z drugą się ściera. Nienawidze jebanych socjali i rozdawnictwa + kurwa jak za komuny. Ja mam utrzymywać nierobów. Najpierw kurwy z platformy pierdolili że budżet padnie z tego po czym po 3 miesiącach mówią że oni by dali na pierwsze dziecko, a za 3 lata mają w programie że nie zlikwidują 500+. Japierdole wszystko byle sie do władzy dorwać. Jebać złodzieji z platformy i zacofanie + komunizm z pisu
Zgłoś
N................y 2020-11-15, 10:08
Słuchaj, mam cie za PISowskiego śmiecia bo bezmyślnie powtarzasz ich propagandowa papkę. I jeszcze mnie od lemingów wyzywasz ?

CzerstWybut napisał/a:

Typowo szczekasz o bełkocie a ja kurwa zwyczajnie pamiętam ich obiady z ośmiorniczkami za 1200

Bolą cię ośmiorniczki za 1200 kurwo biedaku a nie boli cię kolacja kaczyńskiego z orbanem za 100 000 ?
I nie sądzę żeby teraz ministrowie wpierdalali bułki z podwawelską. Też się pasą za grube tysiące tylko tępy plebs nie widzi bo ośmiorniczki pamiętajo.

CzerstWybut napisał/a:

Jak slysze że kupujemy wchuj taniej gaz ze stanów i debile platfusy to krytykują bo kurwa nie z rosji to mnie rozpoerdala od środka.

Jak przystało na debila z matematyką słabo, jedyne co potrafisz to łykać propagandowe gówno.
Gaz z USA jest tańszy tylko w zakupie po podliczeniu wszystkich kosztów wychodzi 230-260 dolarów za 1000 m3 a ruski średnio 245 dolarów. Gdzie jest to twoje w chuj taniej debilu ?
Więc nie muszą brać od ruskich, niech biorą najtaniej. Jak można kupować bliżej i zaoszczędzić na transporcie to kupowanie z za oceanu śmierdzi korupcją.

CzerstWybut napisał/a:

To był rząd który by oddał i sprzedał wszystko na zachód a kupował najlepiej nakdroższą energie.

Kretynie, to za PISu wzrosły ceny energii tak że musieli dawać dopłaty żeby nie przejebać wyborów.

CzerstWybut napisał/a:

komentarze jak mają ludzi za gówno.

Dla PISowców też jesteś gównem, i w tym przypadku mają rację. Robią cie w chuja, głaszczą po tej wypełnionej gównem głowie a ty się cieszysz. A co o tobie śmieciu myślą na prawdę to Morawiecki na taśmach powiedział, za miskę ryżu masz zapierdalać

CzerstWybut napisał/a:

Najpierw kurwy z platformy pierdolili że budżet padnie

Wicepremier Morawiecki w Bydgoszczy: "500+ jest na kredyt. Zadłużyliśmy się o dodatkowe 20 mld zł, bo chcemy promować dzietność"
Na służbę zdrowia nie było, dlatego dziś jest w czarnej dupie. A dzietność jak leżała tak leży 100 mld psu w dupę. I nie zadłużyli się, tylko nas.

CzerstWybut napisał/a:

Napierdalają wszyscy na sądy teraz a nikt kurwa nie pamięta za czyjej kadencji zmienili sobie prawo do ustawiania swoich sędziów w ławkach.

Tak ? A kto wjebał na chama swoich prezesów do sądów ? Kto wprowadził śmieszny system losowania który dla pawłowicz 3 razy wylosował zupełnym przypadkiem tego samego przyjaznego sędziego ? Weź jebnij się w ten pusty łeb pisowski lemingu.

Co do afer do można by długo wymieniać jak np 50 śmigłowców dla wojska, mieli wszystko ogarnięte, przygotowane pieniądze i wyjebali to w kosmos.
Ujebali przetarg, rozkradli pieniądze a śmigłowców do dziś nie ma.

Taki kurwa jesteś pamiętliwy to może pamiętasz jak wozili się radiowozami jak taksówką i zginęła przy tym dwójka policjantów ?
Tak ci te kurwy ludzi szanują ? A jak strajkowali medycy to co było ? Niech jadą za granicę, a dziś jak się zapaliło pod dupą to ta sama kurwa wzywa lekarzy żeby wracali. No kurwa kabaret.
Te twoje geniusze ekonomi wybudowały lotnisko w Radomiu, zero podróżnych. Co teraz robią ? Wyburzyli nowy terminal i budują większy po chuj ? To jest kurwa wał, tak się kradnie pieniądze takiej tępej hołoty jak ty
Napychają ci kurwa ten pusty łepek ty jakie peło było chujowe żebyś nie widział że teraz jeszcze grubsze wały idą.
I po twoim bełkocie widać że to działa.

Ocknij się, PO już nie rządzi i mamy całą stertę grubszych afer.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-16, 7:01
Jesteś niezłą spierdoliną genetyczną z niedojebaniem mózgowym bo dalej mnie za pisowca masz. Niczym kurwo sie nie różnisz od nich tak samo jak od platformy. Stoisz albo po jednej stronie zlodzieji albo po drugiej. Tak kurwa moge być dla ciebie biedakiem szmato bo nie potrafil bym publiczne pieniądze wyjebać na ośmiorniczki czy kurwa kolacje z orbanem zajebany kurwiu. Pies cie jebal zlodzieju. Jesteś kretynem co widzi tylko pis lub platforme i mnie w chuja nie robią bo nie glosowałem ani na pis ani na platforme. A ty widać jesteś kurwa dobrym kretynem że się wciągneles w te gierki. Odź kurwa na protest pokrzyczeć bo właśnie takich ludzi im potdzeba. Zamiast kurwa w wyborach wybierać i myśleć to teraz jak pizda sie wydzierasz. Jak za platformy mi rodzine wyjebali z kamienicy to kurwa dobrze bylo. Kurwy jebane a w sądach sprzedawali te kamienice za 1000 jebanych złotych bo kurwa za tyle podpisy wydawali szmaciarze i ty mi kurwo powiesz ze za platformy bylo lepiej, dla kurwa sędziów tamtych czasów nie bylo nic dziwnego ze soe znalazl właściciel w wieku 125 lat. Ta chujnia się ciągnie od komuny bo takie kurwy jak ty bronią jebanego wałesy co kurwa nie pozwolił komunistycznych zlodzieji wyjebać z sejmu. Teraz wszyscy koledzy was urabiają jak gowno w oborze. Nie mam telewizora od 15 lat i nie ogladam tej szopki co tam sie odpierdala ale ty widze musisz być na bieżąco. Zapomniałeś kirwa jak ci kolega tuska pawlak podpisal umowę na najdroższy gaz w europie. Energie masz drogą przez unijne przepisy kretynie. Płacimy wkurwe kar za emisje co2 bo twój fantastyczny kurwa pelo rząd wypierdolił 400 mln na elektrownie jadrową gdzie do dzisiaj nawet nie wybrali miejsca ani jedni ani drudzy. Niemcy dalej napierdalają węglem a jak w polsce sie mowi o elektrowni jadrowej to znowu pierdolą że to zły pomysl i nie powinniśmy stawiac tego. Kurwa naucz sie debilu że nie ma czegoś takiego jak sąsiedztwo. Jest kurwa interes i nigdy niemcy nie bedą doradzać polakom jak jest lepiej. Zapatrzeni wszyscy na ten kurwa zachód jak w ciele w malowane okno. Gdzie ten twój kurwa przywódca spierdolil? Za granicą sie śmieją że kurwa mamy polaka na gorze w unii a nic w strone polski a tylko od polski. Zapomnial że grabie grabią tylko w jedną strone sprzedawczyk, wybierają go z innych państw bo to jedyny szmaciarz w unii co by swój kraj sprzedał. Ty pizdo jebana może ci wielkimi literami napisać ŻE NIE POPIERAM ZLODZIEJI I KRETYNÓW Z PISU a tym bardziej platformy. Jebany lemingu jak ci sie jedzie po twoim obozie to odrazu wpierdalasz ludzi do twojej znienawidzonej partii. Typowy debil z rozumem ziemniaka urobiony przez massmedia. Śmieje się z takich jak ty i z tych od pisu, siedze daleko na drugim końcu świata i się śmieje z was jak sie opierdalacie gównem nawzajem a jesteście jedni drugich warci. Bo wedlug twojegp pustego łba kto jest przeciwko naszej łukochanej platformy ten chuj z pisu jest. Typowy kretyn

Masz kurwa może coś ci przypomni ten dzinnikarz z czasów kiedy jeszcze mu nie odjebalo. Twój kurwa wspaniały obóz peło chciał dokładnie to samo zrobić co teraz robią, tylko zabraklo im czasu bo ludzie wybrali drugie gówno i karuzela śmiechu się zaczeła.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów