📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha nie wierzę , Bongman ja też jestem z Sosnowca ;D
A kawał pewnie wymyślił mieszkaniec górnego ślaśka w momencie gdy wydłubywał sobie bród z pod paznokci.
Dziwi mnie skąd na śląsku internet, żeby te dowcipy wrzucać. Co, nosicie wiaderkami z Polski ?
Co by nie było Sosnowiec będzie kojarzony z małą Madzią co jest wg mnie durne . Z Sosnowca pochodzi kilku ludzi , którzy zasługują na więcej uwagi niż ta afera . Mamy Jana Kiepurę , którego powinni znać nie tylko mieszkańcy Zagłębia Dąbrowskiego jest też Jan Ciszewski , którego można było posłuchać jako komentatora sportowego . Jak twierdzi mój ojciec już nigdy nie będzie takiego człowieka żeby tak dobrze komentował mecze piłki nożnej , a napinaczy ze Śląska pozdrawiam środkowym palcem . Nie udzielałbym się na miejscu niektórych z was bo dla mnie gwara śląska to pozostałość po niemcach . Najechali nasz kraj i udało im się wprowadzić po części swój popierdolony język , który można spotkać na co dzień w Rudzie Śląskiej czy innym mieście .
W co bawią się dzieci z Sosnowca ?
-W miasto
-W miasto
00JA00 napisał/a:
Co by nie było Sosnowiec będzie kojarzony z małą Madzią co jest wg mnie durne . Z Sosnowca pochodzi kilku ludzi , którzy zasługują na więcej uwagi niż ta afera . Mamy Jana Kiepurę , którego powinni znać nie tylko mieszkańcy Zagłębia Dąbrowskiego jest też Jan Ciszewski , którego można było posłuchać jako komentatora sportowego . Jak twierdzi mój ojciec już nigdy nie będzie takiego człowieka żeby tak dobrze komentował mecze piłki nożnej , a napinaczy ze Śląska pozdrawiam środkowym palcem . Nie udzielałbym się na miejscu niektórych z was bo dla mnie gwara śląska to pozostałość po niemcach . Najechali nasz kraj i udało im się wprowadzić po części swój popierdolony język , który można spotkać na co dzień w Rudzie Śląskiej czy innym mieście .
Kogoś lokalna duma została urażona?
Moszna się śmiać z Warszawy, pedałów, żydów, czarnych, ale śmianie się z Sosnowca to już rozumiem przegięcie i niepoprawność polityczna roku?
Nie urażona duma , a śmiech na sali , że gimbaza ze Śląska udziela się na sadolu
Staroć, aż podśmierdywać zaczyna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów