📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za niedługo w polskich komisach :
Tanie auta ze stanów bez wypadkowe, trochę zalane
Tanie auta ze stanów bez wypadkowe, trochę zalane
jamber napisał/a:
76% mieszkańców to cz🤬chy tak więc j🤬 Detroit
77 % mieszkańców stanowią smoluchy = bantustan. Dwa pokolenia i drugie Haiti będzie.
Biali muszą się wyprowadzić i można zrzucać napalam aby pozbyć się robactwa.
Co za pech. Amerykanin nic nie zarobi
na tych śmieciowych umowach to sobie mogą kredyty brać i prawie spłacać odsetki

Już za chiwy,już za momencik będą świetne oferty od profesjonalnych firm zajmujących się importem twojego wymarzonego samochodu z USA
To nie powodz tylko Potop i do tego po tuningu.
Kara za cz🤬chow ktorzy miasto rozj🤬i.
Kara za cz🤬chow ktorzy miasto rozj🤬i.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie