📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:
wszystko na wschód od Bugu to czerwone gówno jebać roSSję
Myślę że jeszcze nawet trochę przed Bugiem XD
to chyba pigułka gwałtu tak działa.niby wszystko ok a za chwile leci w dół zerwanego filmu.a kamerzysta na to czeka.
Ja tak z ciekawości, jest tu jakiś znawca? Ile baba musi wypić żeby być w takim stanie? Ćwiartkę?
Od Niemiec*
Nie rzucę kamieniem 😂😉 bo sam zaliczyłem nie jeden taki melanż 😂😂😂
Ciebie tez jebać pedale i lewaku
@BrajanuszDzesika nie gotuj mnie, jak widze tego typa to mi nóż w majtach uwiera
@rosky: Wyjmij do z dupy
Fajna, ależ bym jej wąchał te rajstopki po całonocnej imprezie, i lizał te stopki
SpoconyMariusz napisał/a:
Możesz wziąść przepocone rajstopy, ja wezmę jej stopy po umyciu.Fajna, ależ bym jej wąchał te rajstopki po całonocnej imprezie, i lizał te stopki
Trzeba być zboczeńcem aby wąchać/lizać brudne stopy, ale czyste — mmm miodzio!
łuuuu kacapek się rozpłakał hehehehe nie płacz kacapek bedzie bolsza roSSija hehehehe ja w twojej zasranej roSSji nie mieszkam a ty u mnie tak więc jak ci nie pasuje to won za Bug kacapie gdyby nie mój kraj to teraz zdychałbyś w okopie gdzieś pod Charkowem więc morda czerwona piz...do i nie pisz do mnie a jak ci Polska nie pasuje to won do putina na utylizację tzn mobilizację typowe myślenie ruska jak ktoś nie popiera czerwonej zasranej kacapii tzn popiera czerwone zasrane lewactwo kacapy za Bug i jebać kacapię
[ Dodano 2024-12-14, 23:45 ]
Diavolo_ napisał/a:
Od Niemiec*
w sumie od niemiec na zachód to też
[ Dodano 2024-12-14, 23:59 ]
jebać zasraną kacapię
[ Dodano 2024-12-15, 00:10 ]
@BrajanuszDzesika
czyli najtrafniejszy opis pierdolonej kacapii jebać kacapię
Ona nawet nie pamięta przez kogo była dymana.
uwielbiam takie Panie, damami są tylko do pierwszego postawionego drinka poźniej to....wiadomo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów