18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Powrót z imprezy
Morning • 2011-03-08, 20:53
Razem z (B)ratem wróciliśmy do domu po imprezie. W drzwiach wita nas (M)atka:
M-Gdzieście byli ?!
B-Na impr... impr... - i paw
-Na imprezie - dokończyłem
M-nie dość że pijani to jeszcze późno wracacie !
Popatrzyliśmy po sobie
-Przecież jest wcześnie. Dopiero 6:30.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ptysiu 2011-03-10, 8:59
Więcej komentarzy w temacie niż piw.
Zgłoś
prezydent_grenlandii 2011-03-10, 9:29 15
@Black Snake jeśli to kto ile wypił i kiedy zaczął jest dla Ciebie podstawą do określenia czy jest się pizdą czy nie to gratuluję hierarchii wartości.
Zgłoś
Darth_Damien 2011-03-10, 9:46 2
Wypierdalaj z Polski.
Zgłoś
camperboy 2011-03-10, 10:19
Wybaczcie im matka puściła ich pierwszy raz na imprezę. Niech się cieszą gimbusy.
Zgłoś
suiCid3R 2011-03-10, 10:37 38
Zgłoś
szatanos 2011-03-10, 10:57 3
Na chuj dajecie piwo za takie gówna potem muszę to oglądać na głównej.
Zgłoś
~tip.top 2011-03-10, 11:01 12
szatanos napisał/a:

Na chuj dajecie piwo za takie gówna potem muszę to oglądać na głównej.

no tak, bo Ty tu najważniejszy jesteś i liczy się tylko co Ty chcesz oglądać
Zgłoś
zonabregana 2011-03-10, 13:45
bo pić to trza umić ... a nie rzygać po podłogach
Zgłoś
Ęmi 2011-03-10, 15:47 1
Jak mi uświadomiliście, że rocznik '94 to 17lat, to mnie ogarnął jakiś lęk przed śmiercią
Zgłoś
b................w 2011-03-10, 17:09
@sj O jakiej ty kurwa wartosci pierdolisz? To forum slynnie z smiania sie z innych, ze wzgledu rasy czy placi, smieja sie nad trupami, tacy ludzie wartosci nie maja... Co nie znacyz, ze sadol rzadzi!!
Zgłoś
słomcia 2011-03-10, 17:19
normalnie jako człek urodzony jeszcze w latach 80 czuje się jak jebany dinozaur!!!
Zgłoś
Morning 2011-03-10, 19:08
Nie to nie była moja pierwsza impreza (w porównaniu do tych którzy mówią że 17 lat to dziecko i nie może pić). I poza tym jak znam życie to o alkoholach które piłem niektórzy nawet nie słyszeli.
Zgłoś
Vanslav 2011-03-10, 20:11 2
Tutaj Morning ma rację. Płyn do spryskiwaczy, Czyścik do pługa, Oldschoolowe Borygo, spirytus salicylowy, perfumy matki... Najgorsze jest to, że ten gimbus za jakiś rok (czyli akurat wtedy, gdy nie będzie mu już przysługiwała poprawka z 2 kl. gim. ) otrzyma prawa wyborcze i będzie mógł wpływać na przyszłość Polski.
Aż mnie suszy, jak o tym pomyślę.
Zgłoś
Morning 2011-03-10, 20:25
Vanslav wrzucił byś coś co sie znajdzie na głównej a nie tylko sie napinasz na wszystkich. weź może ruchnij kserokopiarkę ew. drukarke
Zgłoś
fuser 2011-03-11, 10:21 1
Morning idź już sobie...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem