📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet blachy z tyłu nie ma , gdyby było trochę piasku na jezdni...
Rosja,a jaki inteligentny komentarz,a u nas by było:kuuurwa,ja cie nie pierdole,ale kuuurwa kozak,na jutuba go na jutuba,kuuurawa,ja pierdole.I chuj i pojechał,ale kuuurwa i chuj na jutubie jest.
Piwo za odwagę dla typka, długo pewnie nie pożyje. I jeżeli to jest 130km/h to w Polsce większość pociągów zapierdala jak ICE albo TGV.
130kh jest. Ale licznik zaczynał się od 60kh (cokolwiek to jest kh)
też bym zmienil pas, żeby w razie czego jeszcze przejechac po motocykliscie jakby się wypierdolił
Na takiej krótkiej trasie mają więcej pasów ruchu niż suma wszystkich w Warszawie
Może i 130,może i cuduje na motorze, może i stwarza zagrożenie w ruchu drogowym ale jak widać jest już doświadczony,to i tak jest lepszy od większości polskich ,,pseudomotorniczych". Tutaj chłopak kulturalnie sobie jedzie na prawidłowym pasie,ma na sobie kask i kombinezon ochronny, nie zapier*ala 200,300 na godzine ,nie wymusza pierwszeństwa i nie utrudnia ruchu innym kierującym.Mam do Ciebie szacun ziomek. Będą z Ciebie ludzie.Choćby pozytywnie pier*olnięci.
wcale nie czekałem, że pójdzie opona i trzeba będzie go zeskrobać szpachelka z asfaltu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów