Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................g 2012-04-06, 15:48 2
Po obejrzeniu stwierdzam, że sytuacja wyglądała podobnie do tej na Bliskim Wschodzie, w Kosowie, Palestynie i innych tego typu miejscach, aczkolwiek nasi rodacy walczący nie byli tak popierdoleni by jeńców miziać nożem kuchennym i drzeć mordę - Allah Akbar! Chwała im!
Zgłoś
K................a 2012-04-06, 15:59 1
Chciałbym od siebie dodać że posiada drugie dno. Pod koniec są Rosjanie, wkraczający dopiero w momencie gdy miasto zostało zniszczone. Ludzie się cieszą, bo nie mają wyboru.
Zgłoś
kipax 2012-04-06, 17:51 1
Super końcówka szkoda że nie ma kontynuacji i scen z Katynia
Zgłoś
kamilnorbert 2012-04-06, 18:54 1
I co to dało tylko nie potrzebnie ludzie zgineli i miasto zrujnowane zostało bo się im powstań zachciało. Przynajmniej by paru Niemców więcej do walki z sowietami było.
Zgłoś
masabitumiczna 2012-04-06, 21:51 1
są ciała, na hard!
Zgłoś
krysteq 2012-04-06, 21:51 1
~Sklej też lubie oglądać filmy tego użytkownika a ma ich sporo każdy w kolorze. Można sporo się dowiedzieć. Miałem nawet kolekcję militariów ale kochana policja mi wszystko zabrała...
Zgłoś
szopenfeldziarz 2012-04-06, 21:57 1
Towdi napisał/a:

Szanuję dzisiejszych Niemców, ale krzywd jakie wyrządzili w czasie wojen nie można im wybaczyć a co dopiero zapomnieć.

Dzisiejsi Niemcy wojny nie wywołali. Mi nic nie zrobili, więc ja im wybaczać nie mam czego.
Zgłoś
Spikeel 2012-04-07, 0:09 1
4:58 Dobrze dziadek przycelował
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-04-07, 0:57 1
Chwała Bohaterom!
Zgłoś
p................r 2012-04-07, 2:00 1
Lubię czarno-białe zdjęcia i filmy, mają swój specyficzny klimat i powodują, że widz kieruje swoją uwagę na na najważniejsze elementy kompozycji. Zawsze z wielką uwagą oglądałem materiały na temat II wojny światowej, jednak brak koloru na nich sprawiał, że podświadomie odbierałem je jako zapis bardzo odległych czasów, mnie nie dotyczących. To były naprawdę przejebane czasy, to wszystko się działo w naszym kraju, a oglądnięcie tych wydarzeń w kolorze sprawiło że przeszedł mnie dreszcz. Cieszmy się że żyjemy w takich czasach a nie innych, nawet rządzeni przez tą bande złodzieji i darmozjadów, lepsze to niż strach czy dożyje się następnej godziny. Wielki szacunek dla ludzi którzy zajęli się obróbką filmu!
Zgłoś
gangstareso 2012-04-07, 10:45
i na co było to wszystko jak teraz polacy jeżdżą starym niemcą dupy podcierać
Zgłoś
sard 2012-04-07, 12:28
Czytając i słuchając o tamtych wydarzeniach można sobie wyobrazić jaka to była jatka i horror dla tych młodych ludzi.
Jednak mogąc obejrzeć film z tych wydarzeń da się bardzo mocno odczuć klimat owych czasów.

Niech sobie obejrzą francuziki i inne zachodnie nacje - jakie nam szkopy zapewniły atrakcje i niech przestaną pierdolić o polskich obozach zagłady.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem