"Świadkowie mówią o eksplozji elektrycznego urządzenia, która mogła być przyczyną pożaru."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kobiety ani ateistki, ani islamistki, do nieba nie idą. Nie powinny być chrześcijankami chociażby na zasadzie "co mi szkodzi"... Inna sprawa że 90% tych całych ateistek-feministek-aborterek, to po prostu żydówki, a za mordowanie dzieci własnych czy nakłanianie do mordowania samice lemingów, piekło ich nie czeka, bo żydzi w piekło nie wierzą. ...mam nadzieję że się kurwa srogo zdziwią.
Wersja z lodówką była niezła ale ta z kuchenkami lepsza.
Czekam na kolejne propozycje. Tylko nie gadajcie nic o pralkach bo nie uwierzę
Czekam na kolejne propozycje. Tylko nie gadajcie nic o pralkach bo nie uwierzę
SkyNews podało natomiast, że Loaloa był tak zapinany w kapsko, że aż się dywan zapalił... I jakoś poleciało
~MaszAyahuaskę Od wielu lat (prawie od początku) jestem "związany" z Interią (tylko portalem informacyjnym. Czyli donosy z lubuskiego )
I to co teraz tam się wyprawia... Że zacytuje Maksa z "Seksmisji" - Permanentna inwigilacja.
Ale mam jakiś syndrom sztokholmski bo przeglądając inne WP/onety uświadamiam sobie, że Interia trzyma jako
taki poziom. A raczej pion. Jak tonący w gównie z głową na wierzchu, gdzie reszta już bulgocze pod powierzchnią. To insza inszość.
I to co teraz tam się wyprawia... Że zacytuje Maksa z "Seksmisji" - Permanentna inwigilacja.
Ale mam jakiś syndrom sztokholmski bo przeglądając inne WP/onety uświadamiam sobie, że Interia trzyma jako
taki poziom. A raczej pion. Jak tonący w gównie z głową na wierzchu, gdzie reszta już bulgocze pod powierzchnią. To insza inszość.
naprawde wzruszylem sie
gdyby ten budynek zawalił się na meczet w którym przez przypadek modliło się parę setek islamistów... a tenże meczet zasypał stodołę, której akurat kolejnych kilkudziesięciu dymało kozy tak żeby allach nie widział... może byłoby to warte wspominania na sadolu... dajcie znać jak wzrośnie liczba muzułmańskich ofiar
@bimaczow
Mieszkając w Belgistanie słuchałem dziś wiadomości w radiu i oczywiście pierdolenie tylko na temat tego że muzłumanie przynosili jedzenie, że muzłumanie pomagali że młodzi muzłumanie... kurwa dokąd ten spierdolony zachód zmierza? Jedyną wzmianką o ludziach było to że kościół organizuje tymczasowe noclegi tym którzy stracili dach nad głową. A dlaczego nie meczety? Gdzieś przeczytałem (nie wiem czy nie fejk ale nie chciało mi się sprawdzać bo w chuju to mam) że w Londynie jest 400 meczetów więc pytam się kurwa, gdzie są ci jebani muzełmanie którzy są tak dobrzy i pomagają swoim? Znowu wychodzi na to że jak trwoga to do Ludzi Białych a nie do swoich "pobratyńców" z tej samej podrasy. Chory świat.
Mieszkając w Belgistanie słuchałem dziś wiadomości w radiu i oczywiście pierdolenie tylko na temat tego że muzłumanie przynosili jedzenie, że muzłumanie pomagali że młodzi muzłumanie... kurwa dokąd ten spierdolony zachód zmierza? Jedyną wzmianką o ludziach było to że kościół organizuje tymczasowe noclegi tym którzy stracili dach nad głową. A dlaczego nie meczety? Gdzieś przeczytałem (nie wiem czy nie fejk ale nie chciało mi się sprawdzać bo w chuju to mam) że w Londynie jest 400 meczetów więc pytam się kurwa, gdzie są ci jebani muzełmanie którzy są tak dobrzy i pomagają swoim? Znowu wychodzi na to że jak trwoga to do Ludzi Białych a nie do swoich "pobratyńców" z tej samej podrasy. Chory świat.
Nic tak nie rozwija tego zacnego portalu jak dobrze rozgrzany temat
A tak już poważniej: teraz oni (tak, małą) mają ten swój ramadan i mogą jeść dopiero po zachodzie słońca i teraz wyobraźcie sobie... Ludzie, tfu co ja pierdolę, oni wracają do domów i wszyscy na raz zaczynają wbijać o kuchni i coś pichcić... A wiadomo że zmęczenie, że te ich wszystkie pierdolone zwyczaje...
No zmierzam o tego że religia zbyt dosłownie traktowana zabija... Chrześcijanie się już o tym przekonali kilka wieków temu, a dziś ktoś inny nie nauczy się niczego na własnych błędach.
A tak już poważniej: teraz oni (tak, małą) mają ten swój ramadan i mogą jeść dopiero po zachodzie słońca i teraz wyobraźcie sobie... Ludzie, tfu co ja pierdolę, oni wracają do domów i wszyscy na raz zaczynają wbijać o kuchni i coś pichcić... A wiadomo że zmęczenie, że te ich wszystkie pierdolone zwyczaje...
No zmierzam o tego że religia zbyt dosłownie traktowana zabija... Chrześcijanie się już o tym przekonali kilka wieków temu, a dziś ktoś inny nie nauczy się niczego na własnych błędach.
Na bbc mowia ze wybuchla lodowka w mieszkaniu na 4 pietrze...
Pewnie ktorys czarny trzymal w niej materialy wybuchowe na zamach. No i zamachnal sie na sasiadow :p
Pewnie ktorys czarny trzymal w niej materialy wybuchowe na zamach. No i zamachnal sie na sasiadow :p
Grze napisał/a:
Na bbc mowia ze wybuchla lodowka w mieszkaniu na 4 pietrze...
Hmm... u nas wybuchają regularnie butle gazowe i co najwyżej przestawiają ścianki działowe i tłuką szyby w oknach. Zwykle bez ofiar i pożar opanowany po max paru godzinach.
Inna kwestia, że freon stosowany w lodówkach jest gazem niepalnym. No może, że chodzi o R600, ale i on nie jest wybuchowy, a jedynie palny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów