Jest pierdolnięcie !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murekkk napisał/a:
Jakoś rok temu siedzę sobie przy kompie 2-3 w nocy i widzę, że coś miga za oknem, wychylam się a tu jakiś samochód się jara, płomień na 2-3 metry w górę.
U mnie to samo, tylko że obudziła mnie sąsiadka która dzwoniła do drzwi, taki zaspany patrze na okno a tam coś się świeci, moja pierwsza myśl to to, że pala jakiś cyganów na stosie... Patrze przez okno a to tylko samochód...
@AdamGancarz Swoją drogą jak na siedzenie przed kompem masz dobrą kondycję w stresie na 3 piętro wbiec szybko kamera i nagrywamy.
wina Tuska !
a w tle jak zwykle jakas baba musi pierdolic i przeszkadzac w nagrywaniu.
Jaka cyganska baba w tle;)
Wyjaśnijcie mi kurwa dlaczego na większości Polskich filmików jest tekst typu "To będzie na youtube"
fgl;hjfkghk;glhk;g;fgkh;fghk;lfghk;f
fgl;hjfkghk;glhk;g;fgkh;fghk;lfghk;f
Stawiam dychę że to śląsk
Mi tez sie kiedys tak samochód zjarał. 3 w nocy obudziła mnie policja... myslalem ze to sen !
Szkoda, że Dzidka nie było. Mokrą trawą na pewno by zagasił...
jokerrr napisał/a:
Jaka cyganska baba w tle;)
cyganska ? co ty jakiś przyjebany jesteś? to że cie ciawerska rodzina wychowywała nie znaczy że innych też pizdo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów