Niestety nie mogę tam dodać komentarza z niewiadomych przyczyn, wklejam go zatem tutaj. Mam nadzieję (aczkolwiek jestem realistą i wiem , że raczej do tego nie dojdzie) ,że ten ktoś to kiedyś przeczyta i uświadomi sobie, jakim jest kretynem.
Kolego, mogę się założyć ,że większość z nas opiera się na podstawowych informacjach zawartych w świętej księdze tej religii- owszem, jak najbardziej religii miłości, ale do wyznawców islamu, którzy nie łamią praw w niej zawartych- pojebanych praw w dodatku! Księga ta zawiera szereg instrukcji, jak sprawić aby to właśnie islam był dominującą religią. Opowiada o tym, jak za pomocą podstępu, hipokryzji i ogólnie- nieczystych zagrywek zdobyć władzę i później tępić niewiernych, jak szkodniki. Przykład: jeśli muzułmanin(nie) jest w mniejszości (lokalnie) to może, a nawet powinien udawać przyjaciela niewiernego, żeby zdobyć jego zaufanie, a później wbić mu nóż w plecy. Wszystko (to już moje subiektywne zdanie) jest stworzone tak ,żeby islam był trudną do wytępienia i groźną zarazą. Więc ,jeśli wierzysz w jakiegoś innego boga lub bogów, to (z całym szacunkiem dla wszystkich wyznawców nieszkodliwych dla ludzkości religii) zapierdalaj się do nich modlić o to, żebyś ty, twoje dzieci/ wnuki/(n*) prawnuki nie chodziły ubrane w szmaty do ziemi i nie miały zamiast mózgu koranu.