18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Poznajcie Allison - Uzależniona od Sprężonego Powietrza
D................z • 2013-07-24, 20:00

Cóż, wygląda na to że wąchanie kleju jest już passé...
Bonus Muzyczny od 1:25
[EDIT]
I jeszcze jeden bonus muzyczny...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LtPyro 2013-07-26, 12:55
Ja kiedyś trafiłem na propan-butan w tych puszkach. Dobrze się tym grilla rozpala
Zgłoś
daw31 2013-07-26, 12:57
Zastanawia mnie jeszcze zjawisko roprężania gazów, któremu towarzyszy spadek temperatury nawet do -10 st C. Ze też niczego sobie nie poparzyła...
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-07-26, 13:12
Ic lajkam łokin on sansiajn! (O_____x)
Zgłoś
K................3 2013-07-26, 13:18
Sprężone powietrze to czynnik chłodniczy lub propan.
Przykładowa specyfikacja tutaj: wurth.pl/katalog_produktow_archiwum/89362_Sprezone%20powietrze%20w%20s...

Cytat:

Zastanawia mnie jeszcze zjawisko roprężania gazów, któremu towarzyszy spadek temperatury nawet do -10 st C. Ze też niczego sobie nie poparzyła...

Gaz wylatujący z puszki postawionej normalnie ma temperaturę niewiele mniejszą od temp. pokojowej.
Jak obrócisz taką puszkę do góry nogami to zacznie pluć płynnym sprężony powietrzem. Takim jak widać na przykład w przezroczystych zapalniczkach.
Zgłoś
q................5 2013-07-26, 14:26
Taaa, sprężonym powietrzem sobie psika a odgłos jak z inhalatora. Dust Spray wcale nie musi oznaczać sprężonego powietrza...A gaz wylatujący z puszki o temperaturze pokojowej to chyba widziałeś na jutubie tylko. Polecam pryskać się dezodorantem pod pachę z bliskiej odległości aż do opróżnienia puszki albo kupić sobie sprężarkę...
Zgłoś
koras1897 2013-07-26, 14:38 3

Ten pan też miał z tym problem.
Zgłoś
dawx98 2013-07-26, 14:39 1
Jaka nazwa tej nuty ?
Zgłoś
DonCamillo 2013-07-26, 16:14 9
Zgłoś
ganji 2013-07-26, 18:25
Takie odrzuty powinni kurwa normalnie palić razem w kupie ze złodziejami, alkoholikami i narkomanami.
Zgłoś
damian88719 2013-07-26, 19:33 1
Tak czy owak, z zamieszczonego tematu wynika na bank jeden wniosek. Gimbaza dowiedziała sie właśnie o nowym sposobie taniego uwalenia się. Jak zobaczycie kiedyś młodego, kupującego taką puszkę, to raczej nikłe są szanse na to, że akurat chce sobie kompa czyścić.
Zgłoś
rigsuit 2013-07-26, 21:04
W bitej śmietanie jest gaz rozweselający wrzucasz do zamrażarki, czekasz a później wdychasz do płuc bania w chuj, tylko trwa 20 sekund... Jakoś mnie to nie uzależniło
Zgłoś
mgrhans 2013-07-26, 22:35
GhostScarface napisał/a:

kupie parę puszek tego ''Makarajn sanszajn'' i sie zapierdole towarem, jak bedzie klepało to wstawie film

kompresor se kup
Zgłoś
raskolnikov74 2013-07-26, 23:10
Cała tajemnica to propan butan. Odświeżaczem do kibla dziecko się może zaćpać, jak poczyta w internecie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem