📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ta słynna ekipa z demontywatorów? coś tam "a ty dalej przy kompie? czekamy na ciebie" czy coś w ten deseń. kuźwa demot , który odmienił moje życie. btw pytanie za 100pkt. drugie od lewej do on czy ona?
@up
Teraz polowa nastolatkow zapierdala w rurkach i wlosach aka pierr, z pedalskimi grzywkami. Mimo, ze nie ma on typowych rurek i wlosow aka pierr, strzelam: ono.
Teraz polowa nastolatkow zapierdala w rurkach i wlosach aka pierr, z pedalskimi grzywkami. Mimo, ze nie ma on typowych rurek i wlosow aka pierr, strzelam: ono.
Przygotowują się na wielką wyprawę do kafejki internetowej ;P
ten po prawej jesli sie nie myle to prze chuj informatyk ze stalowej woli zwyciezca jakiegos konkursu w hameryce a wy smiejcie sie dalej, to wam zostało
po lewej*
po lewej*
Od lewej: Howard Wolowitz, Penny, Sheldon Cooper oraz Leonard Hofstadter ^^ nawet podobni
koles po lewej jest z mojego miasta tzn ze Stalowej Woli i zejebista kariere robi w Stanach... jako informatyk rzecz jasna. kompot i oimpiady poplacily
Wyczytałem gdzieś , że ci goście zajęli 1 miejsce w jakimś konkursie informatycznym i zgarnęli dużo kaski, źródła nie podam bo nie pamiętam gdzie to było
Drugi od lewej chyba się z fryzjerem pokłócił
Sie ma Eniu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów