Wkleiłem, bo na szczęście świat nie jest czarno - czarny.
Wkleiłem, bo na szczęście świat nie jest czarno - czarny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co on pie..... ten BAC aby był dopuszczony do ruchu musi mieć naklejkę z nr rej na przedniej szybie.Pytanie do znawców czy był oryginalny maluch z chromowanymi zderzakami listwami z FLa nowym typem felg i czy logo fiat nie powinno być na środku?
Też nie wygląda mi to na oryginał
Podniecaja cie bogaci czarni ze wrzucac tu takie gowno? Wypierdalaj do Afryki odupcac kolby bawelniarzom a nie zasmiecasz strone jakims pedalstwem.
Oj zapiekła dupa brudnego biednego p0laka
Ale pierdolicie. Zamiast się zachwycać, że Poznaniak ma takie furki w garażu, a do tego trzyma naszego kochanego malucha to pierdolicie i wychodzą z was małe, zazdrosne, rasistowskie chujki.
bo to jebana cebula xd ja nimam inni też mieć nie będą xd
Ścinęło dupę?
Przyjdzie zasiłek - rozpuścisz smutki!
Wyjebane mam w niego tak jak i w ciebie Nie lubie jak parowy twojego pokroju robia z porzadnego sadola wylew jakiegos gowna po chuj to tutaj wrzucasz? A zasilek to predzej ja tobie moge wyplacic
Oj zapiekła dupa brudnego biednego p0laka
No jakos nie narzekam na status swojego zycia Jak ciebie cieszy ogladanie czarnychow jak i kolege ktory wrzucil to podeslijcie sobie wzajemnie konatakty, ustawcie sie i ojebcie sobie wzajemnie kolby ogladajac jeszcze raz kolege i jego autka
co on pie..... ten BAC aby był dopuszczony do ruchu musi mieć naklejkę z nr rej na przedniej szybie.Pytanie do znawców czy był oryginalny maluch z chromowanymi zderzakami listwami z FLa nowym typem felg i czy logo fiat nie powinno być na środku?
Miałem takiego malucha rocznik 1978 ale on miał tylko chromowane zderzaki i lusterka. Nie było listwy bocznej. Spierdolili mu trochę tego kaszlaka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów