Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W stanach oboje by skończyli z ołowiem w dupie
W stanach to każdy może mieć za paskiem pistolet więc duża władza policji jest uzasadniona, a w pl zawód policjanta to jeden z NAJBEZPIECZNIEJSZYCH zawodów. Kilka dni temu zmieniłem zdanie o policji, tylko dlatego że jechaliśmy BMW zatrzymali nas i przeszukiwali w lodówie. Nie robiliśmy żadnych dymów, zwykła jazda autem z a do b, były zapięte pasy były nawet kierunki(te bmw ma w opcji)... Żaden z nas nigdy nie był nawet spisywany, co mowa karany, każdy z nas z wyzszym wyksztalceniem, każdy pracuje... i takie 3 kurwy policyjne(szmaciarze bez matur) zatrzymują nas bo myślą że może znaleźli frajera co ma 2g marihuany- wielkiego niebezpiecznego dilera, taka łapanka jak za Niemca bo może żyd ma chleb... Oczywiście nic do ukrycia, więc posłusznie wykonywaliśmy polecenia, i słuchaliśmy debilnych żartów policjantów"może macie jakieś nożyki" , "jakiś towarek macie"
Polska to państwo policyjne, silne wobec słabych, słabe wobec silnych... Kodziarze na marszach plują na psów, a oni im gówna mogą zrobic, a jakichś sebiksow gnoja bo mają zapędy i i są sfrustrowani tym że są nikim.
Tak bronicie tych policjantów, ale prawda jest taka, że nie mogą sobie kurwa poradzić z dwójką pijanych patusów, a do tego gubią kurwa gaz pieprzowy.
Jak nie chcieli wejść do radiowozu, to powinni od razu zostać obezwładnieni i siłą wrzuceni do tej suki.
Mają szczęście, że to Polska bo na zachodzie jakiś beżowy pewnie wyjąłby nóż i zadźgał tych pseudomilicjantów. Jak mam się czuć bezpieczny przy takich pożal się boże stróżach prawa?
Nasze prawo zabrania
a) użycia broni (tylko w szczególnych wypadkach A ten taki nie jest I tyle tłumaczenia by mieli że szok, nawet gdyby mieli muszą oddać najpierw rzucić hasłem że policja , stój bo strzelam , oddać strzaln ostrzegawczy A później jeszcze raport dokładny zdawać...
B) GAZ ZGUBIL ten pajac który dobiega z partyzanta A jak policjant patrzy na niego to ucieka
C) chuja A nie wrzuceni do suki , też by mogło się obrócić przeciw policjantom, takie mamy spierdolony prawo
D) policjanci mają ta broń A jeszcze muszą jej pilnować żeby nikt im nie odebral ..
I nie, nie możesz sobie kurwa wybrać odpowiedzi bo wszystkie są poprawne.
no jakby palcem kiwli na to scierwo zaraz by stonoga jechal jaka to zla policja biedne dzieci bije...
Pajac Stonoga aktualnie pierdzi w pasiak.
- bo za zabicie policjanta masz przejebaneCzemu nie odjebali skurwysynów?
Skuwają = "nadużycie władzy , milicja PRLu"
Próbują traktować jak ludzi , bydło się rzuca i spierdala. = "hehe , policja nie ogarnia"
Ehh....
Tak bronicie tych policjantów, ale prawda jest taka, że nie mogą sobie kurwa poradzić z dwójką pijanych patusów, a do tego gubią kurwa gaz pieprzowy.
Jak nie chcieli wejść do radiowozu, to powinni od razu zostać obezwładnieni i siłą wrzuceni do tej suki.
Mają szczęście, że to Polska bo na zachodzie jakiś beżowy pewnie wyjąłby nóż i zadźgał tych pseudomilicjantów. Jak mam się czuć bezpieczny przy takich pożal się boże stróżach prawa?
Ty serio nie masz pojęcia i wyobrażenia o życiu, kompletnie. Tylko w internecie go chyba zaznałeś. Co Ty myślisz, że łatwo jest o tak pyk wsadzić do wozu chłopa co się wyrywa? Typie, takiego gościa co się szarpie za wszelką cenę machając każdą kończyną żeby Ci przypierdolić w ryj jest ciężko we 3 ogarnąć , a co dopiero dwóch na dwóch. Skąd wiesz, że są pijani i to według Ciebie jakieś ułatwienie, miałeś do czynienia z najebanym agresorem kiedyś? Pierdolisz cwaniaku jacy to są niekompetentni a się założę, że gdyby podeszli na ulicy to bez słowa byś wyskoczył z fantów i jeszcze miłego wieczoru życzył. Chuja się znasz to się nie odzywaj. Nic nie grozi nie martw się, twoja matka nie pozwoli im wejść do piwnicy w której siedzisz.
#wolnesądy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów