Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znawca_Cipek
ty zwykla ciota jesteś, a nie jakiś znawca,
weź mi nie odpisuj
ty zwykla ciota jesteś, a nie jakiś znawca,
weź mi nie odpisuj
Halman napisał/a:
jeszcze zatęsknicie za Halmanem...
Przestałeś robić wrzuty na forum?
Halman napisał/a:
wyjątkowo zdolny z ciebie kretyn jak regulamin strony internetowej stawiasz na równi z konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej,..
i tacy mają prawo do głosowania...
To jedno, a tamto to drugie.
Regulamin też obowiązuje jak się na niego godzisz.
Obowiązuje każdego.
To tak jak z zasadami, które trzeba przestrzegać w danym kręgu jak i poza nim
Zasady szanować, natomiast system j🤬.
marcino_zly napisał/a:
To jedno, a tamto to drugie.
Regulamin też obowiązuje jak się na niego godzisz.
Obowiązuje każdego.
To tak jak z zasadami, które trzeba przestrzegać w danym kręgu jak i poza nim
Zasady szanować, natomiast system j🤬.
nie przetlumaczysz orłowi... on tylko klika ok i akceptuj itd wiec nie wie na co sie godzi a mnie pisze ze szkoda ze mam prawo wyborcze

zapewne ma w kolekcji nie jeden zestaw garknow dodanych gratis do koldry leczniczej z welna alpaki

konstytucja mu gwarantuje... no k🤬a

edit: a tych 5 co ci dalo piwo za ten durny wsryw to pewnie ci ktorzy ci te garnki na pokazie dla seniorow wcisneli bo innej mozliwosci nie widze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie