📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sam jestes prostakiem, bucu.
Pewnie najpierw zadzwonił po media i dopiero później zaczął piłować.
Marcinxxxxx napisał/a:
Czy ja wiem czy prostak mówi lepiej jak nie jeden sadol
Sadol, by ją wydymał, zabił i zjadł.
Z prostaka to może sie wyklułeś. To jest chłop który sieje ziarno żebyś mógł wpierdalać bułki w mc dolanldsie np. Chłop jak chłop przecież sarnina to suche mięso ale dobre , puścił wolno ? Może i puścił ale sobie przeliczył przeciąłem swojego pręta, chuj, ma dretwe nogi ( albo przetrącone) ale dla pewności uwiąże ją na czerwoną linkie żeby nie spierdolila. Mięso dobre, za sarnine w Delmie zapłace 60zł/kg
Prostak to twój stary, bo chyba nie znasz znaczenia tego słowa. To jest PROSTY człowiek.
Sołtys to nie może być byle kto. Na wsi ludzie cenią bardziej umiejętności i to jak człowiek umie obie radzić z problemami niż jego wygląd i pseudoelokwencję. Zimne piwo za poruszenie ważnego tematu i za ból dupy wszystkich "miastowych".
Zapamiętaj se na całe życie i przekaż dzieciom, prostak to nie to samo prosty człowiek.
To jest prosty człowiek!!!
To jest prosty człowiek!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów