13 się rozbiera, specjalnie dla was
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też tak sądziłem dla tego wyciszyłem filmik
ew na koniec " Policja! policja na ziemię kurw!!! "
A co do kobiet to min 15-16 zgodnie z legalizacją naszego pięknego kraju . Po co iść siedzieć za 14 jak rok poczekasz i masz prawie to samo legalnie? ew 2 nie wiem czy była jakaś poprawka do tej ustawy :x
A co do kobiet to min 15-16 zgodnie z legalizacją naszego pięknego kraju . Po co iść siedzieć za 14 jak rok poczekasz i masz prawie to samo legalnie? ew 2 nie wiem czy była jakaś poprawka do tej ustawy :x
Brzydkie w chuj te kurwisko jest...
Angie z totalsupercuties, nie ma 13 i ma strasznie brzydki ryj ;P
Czyli co? Nie rozbierze się?
ludzie to je oszust kurwa robi nadzieje a w filmik sami zobaczycie......
ja cierpie dole przez chwile popatrzyłem i znowu musze 150 za godzine wydać
Jak po 13-ki to do Hiszpanii, więc sadole pakować się i w drogę hahaha...
13 z wąsami? neeee to już wolę do watykanu jechać tam jakaś małą Szwajcarka się znajdzie zawsze...
Astarte napisał/a:
Też tak sądziłem dla tego wyciszyłem filmik
16 lat było kiedyś, a teraz jest 15 lat Nie pierdolta ludzie, że jak oglądnę 16 latke to jestem pedofilem, skoro w watykanie wiek obniżony jest do 12 y.o.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów