📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można odnieść większy sukces zawodowy? Tylko bez zdjęć łysego z brazzers!
W wielu zawodach można sporo zarobić ale trzeba być wirtuozem a nie wyrobnikiem.
A co tam w końcu nie długo Boże Narodzenie, poproszę Sorosa, Rothschilda i Szechtera. Można w tradycyjnych strojach?
This is sick
janlew napisał/a:
A co tam w końcu nie długo Boże Narodzenie, poproszę Sorosa, Rothschilda i Szechtera. Można w tradycyjnych strojach?
Hehehe... nie próżnujesz w rozbawianiu mnie
janlew napisał/a:
Można,tylko sam ich rozbierasz
Velture napisał/a:
Typek dostaje 175 dolarów na godzinę za robienie skrętów
A ludzie na sadolu siedzię, oglądają i myślą " Kurde, skąd wziąć jutro na fajki i bronksa..."
Ale zobaczcie jak wyglądają ludzie co jarają zioło i kim są. Same chujostwo. ..
@ up. Tylko,że Ci co jarają nie komentują tych "nie jarających",że są spierdolinami społecznymi,do których właśnie się zaliczasz.
S.T.U_Cummins napisał/a:
Ale zobaczcie jak wyglądają ludzie co jarają zioło i kim są. Same chujostwo. ..
To przestań obracać się wśród patologi. Wyobraź sobie, że jest od groma ludzi, którzy lubią sobie zajarać od czasu do czasu, a i tak nie jest to sensem ich życia, a zaledwie miłym dodatkiem, tak jak dla niektórych dodatkiem jest picie alkoholu. Wszystko zależy od człowieka i jego dojrzałości, bo człowiek mądry nie spierdoli sobie życia nawet przez mocniejsze używki(np. legalny alkohol).
Niestety prawda jest taka, że palenie trawki prędzej czy później robi z mózgu gówno. Nie jesteśmy na psach, żebyśmy musieli przed sobą udawać. Jest dokładnie tak, jak napisał S.T.U_Cummins. Wystarczy spojrzeć na ich twarze. W ich oczach nie ma nawet błysku intelektu. Ludzie-ameby ze zmarnowanym życiem, dla których liczą się wyłącznie doraźne przyjemności. Mówię z własnej perspektywy - nałogowego palacza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów