Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabezpieczenia, guziki awaryjne, cokolwiek? A nie to skośne zwierzęta no tak. Wszystko jasne.
Czerwony guzik miała na bank pod ręką, ale to KOBIETA. Tak samo zachowuje się jak niechcący wciśnie w automacie gaz zamiast hamulca. Co z tego, że hamulec jest obok, ona będzie dusiła ten gaz aż zatrzyma się na murze.
Czerwony guzik miała na bank pod ręką, ale to KOBIETA. Tak samo zachowuje się jak niechcący wciśnie w automacie gaz zamiast hamulca. Co z tego, że hamulec jest obok, ona będzie dusiła ten gaz aż zatrzyma się na murze.
W pukt
Wystarczy krzyknąć "zamyka sie", "wyszarpnąć chlopa", ale najlepiej próbować w ciszy walczyć z hydraulika tepa rura
Pewnie go wkurzyła wcześniej i kazał jej siedzieć cicho
Tak. Mogła zrobić więcej. Bo chińskie maszyny totalnie mają wyłącznik awaryjny.
Dla mnie pierwszy i jedyny logiczny odruch to szarpnąć typa do tyłu a łapanie czegokolwiek, co nie opada siłą grawitacji tylko pracuje na podnośniku hydraulicznym, to szczyt głupoty.
dobrze że było kółko bo bym nie wiedział na co patrzyć
To pewnie dla bab.
po co uderzyć w czerwonego grzyba (bezwzględny stop maszyny) lepiej próbować swoimi babskimi rękami powstrzymać nacisk kilkudziesięciu ton
To Azja, jesteście pewni, że tam jest taki grzybek? U nas kiedyś też nie było. Podziękujcie Brukseli, że nas ucywilizowała.
Może by wystarczyło, gdyby krzyknęła jak zauważyła że prasa się zaciska a nie próbować zatrzymać
Pracowałem kiedyś z jednym typem, który był podobnie ułomny intelektualnie.
Otóż ktoś nałożył na wózek boczny (coś podobnego jak te w marketach budowlanych) płyty meblowe.
Płyty o wymiarach 3x3m grubości 20mm, 8 szt takowych.
Próbowałem ten wózek przesunąć bo mi przeszkadzał.
Niestety gdzieś po drodze koło wpadło w jakąś dziurę i wózek z płytami zaczął się przewalać.
8 płyt. Każda o wadze ponad 50 kg.
A ten dzielnie stanął, wyciągnął ręce do góry i próbował zatrzymać circa pół tony towaru.
Niespecjalnie mu wyszło. Fartem nic więcej niż potluczenia nie zaznał.
Tak, więc faceci też miewają genialne pomysły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów