📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
sirapacz napisał/a:
pojebało cię?zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia dla poszkodowanego:)
Strasznie mnie wkurwiają tacy ludzie jak ten co to nagrywa. Na wszystko zwraca uwagę wszystkim jak jakimś 3 letnim dzieciom. Rozumiem, że jest jakiś główny prowadzący akcje, ale kurwa niech on będzie rzeczowy z powiedzmy 500 słów które wypowiedział można by wypowiedzieć 100 i zrobić to tak samo, ale i lepiej wydajnie, bo za dużo informacji w nagłych przypadkach jedyne co powoduje to zamieszanie, a to na takich akcjach kompletnie nie jest potrzebne.
Moim zdaniem w tego typu służbach ratowniczych powinien być rygor niczym w dawnym wojsku. Jest wjazd na akcje wszyscy zamykają mordę na kłódkę i mówi tylko ten kto dowodzi, jeśli masz jakiś genialny pomysł jak coś zrobić lepiej to i tak zamknij mordę i przemyśl to 5 razy zanim wydasz jakikolwiek dźwięk. Gdyby każdy miał przydzielone zadanie to nie byłoby takiej sytuacji, że pracownik budowy stabilizuje poszkodowanego...
Moim zdaniem w tego typu służbach ratowniczych powinien być rygor niczym w dawnym wojsku. Jest wjazd na akcje wszyscy zamykają mordę na kłódkę i mówi tylko ten kto dowodzi, jeśli masz jakiś genialny pomysł jak coś zrobić lepiej to i tak zamknij mordę i przemyśl to 5 razy zanim wydasz jakikolwiek dźwięk. Gdyby każdy miał przydzielone zadanie to nie byłoby takiej sytuacji, że pracownik budowy stabilizuje poszkodowanego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów