Tak właśnie pracują ciapaci w europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teken Polacy nie są leniwym narodem jakby mogło się wydawać. Problem tkwi w tym, że my w Polsce choćbyśmy i 16 godzin dziennie robili to byśmy byli dalej biedni. Dopóki te same ryje będą przy korycie w rządzie dopóty się nic nie zmieni..
bloodwar Być może, ale nie jadę na szmacie, tylko przez dwa tygodnie w miesiącu siedzę przy koputrze.
W tym czasie, piję sobie kawkę po instytucjach/firmach. Wymienię "conieco", tudzież skonfiguruję rzeczy, które
nawet rozsądny gimnazjalista z zacięciem do komputerów potrafiłby ustawić.
Inna sprawa to odpowiedzialność. Ten dziadu z filmiku, praktycznie jej nie ponosi.
W tym czasie, piję sobie kawkę po instytucjach/firmach. Wymienię "conieco", tudzież skonfiguruję rzeczy, które
nawet rozsądny gimnazjalista z zacięciem do komputerów potrafiłby ustawić.
Inna sprawa to odpowiedzialność. Ten dziadu z filmiku, praktycznie jej nie ponosi.
Kurwa , jak opuścił miotłę to myślałem przez chwilę że chce skoczyć , ale nieee .
A widziałeś kiedykolwiek Polaka na budowie jak kierownika nie ma? Ten przynajmniej coś robi, chociaż wie, że nikt go nie obserwuje.
wygląda jak polscy robotnicy przy budowie autostrad (przepraszam w Polsce nie ma autostrad są tylko 2 pasowe imitacje)
Nie dość że ciapaty to i ślepy..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów