Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo jesteśmy zdecydowanie za głupim gatunkiem aby pozbyć się religii
100% racji i brawo za szczerą samokrytykę. Ty i tobie podobni debile jesteście zdecydownie za głupim gatunkiem - zwykłe miernoty umysłowe idealne do ruchania w dupę przez przedstawicieli handlowych KK i usługiwania pozostałym, niegłupim gatunkom. By jasno określić kto jest kim, podstępem nauczyliśmy was szczekać słowo "lewak" we wszystkich, możliwych odmianach i formach. Słyszysz lub czytasz "lewak" i już wiesz, że masz styczność z głupim gatunkiem. Genialne!
Rozumiesz, że pierdolisz głupoty?
Nie jestem wrogiem religii jako takiej, jestem wrogiem zwykłego, codziennego skurwysyństwa, także prezentowanego przez Ciebie.
Rozumiesz, że podstawową różnicą pomiędzy łysymi "patriotami" twego pokroju a czerwoną hołotą jest to, że jedni chodzą na marsze a drudzy na pochody? W różnych obszarach prezentując zupełnie zbliżony poziom zidiocenia?
Wyjaśniam od razu; nie jestem czerwony, ciulu, ani czarny. Nie lubię żydków, komuchów, nazioli, katoli, czarnych szmatogłowych i pedałów, debili pozbawionych zdolności samodzielnego myślenia, polityków, katabasów i ich kochasi, takich jak Ty.
Wypad do Francji pałować ludzi.
Myślę, że głupszy już nie będziesz.
Po chuj po raz kolejny mi udowadniasz, że jestem debilem?
Nikt inny nie udowodnił tu tego lepiej niż ty. Szczekaj dalej zapchlony kundlu bo mamy tu z ciebie niesamowity ubaw. Tylko nie przesadzaj bo jeszcze popuścicz na dywan piesku Rebeliancie Zjebany Popierdolony Frajerze lub Zawodowy Polerniku Fiutów.
Wiem małpo, nie zrozumiałeś sensu przekazu Zawodowy Polerniku Fiutów. Nie masz nic wspólnego z homo sapiens.Jest tylko jeden gatunek człowieka, debilu.
@Rebeliant_ZPF, srogie tabletki brałeś!
Raczej to z ich braku
najłatwiej się oskarża nie żyjących, bo nie mogą się bronić, mi to wygląda na prowokację, są dowody ? nie mówię, że jest nie winny tylko chce dowodów !
Ludu ciemny i ogłupiały. Prawie od 20 lat wiadomo, że to gwałciciel i pedofil. W 2004 r. już były pierwsze ostrzeżenia, że facet jest dewiantem.
W tamtych latach Polskę osnuwał jeszcze głęboki i niemożliwy do przeniknięcia mrok średniowiecza i kultu kleru. Nie było opcji, żeby cokolwiek zrobić. Należeli do kasty nietykalnych stojących ponad prawem.
Sprawa została zamieciona pod dywan ale pod dywanem nic się nie gubi.
Teraz go podnieśli i znaleźli cały zamieciony gnój.
Dziś w dobie internetu nie ma opcji, żeby drugi raz mu się upiekło.
To jest koniec mitu Jankowskiego i kolejna plama na honorze KK.
Cieszę się, że nic się nie nauczyli i dalej idą w zaparte. To tylko spowoduje kolejną falę oburzenia wśród wiernych i kolejne odejścia od KK.
Bardzo źle mnie zrozumiałeś.
(ciach)
Mam nadzieję, że teraz mnie lepiej zrozumiesz.
Zrozumiałem i przepraszam za użyte słowa.
Setki tysięcy wyborców pis ruszy w drogę powrotną zardzewiałymi pekaesami do swoich powiatów i po drodze znajdą czas, żeby zboczeńca bronić i wykonać festiwal bezgranicznej głupoty.
Nie mogę się doczekać. Ciekawe jakie argumenty na jego "niewinność" padną.
Na pewno standardowo, że obrzezane siurki maczał w tym ogólnoświatowy spisek żydowski. Ale co jeszcze?
Na pewno standardowo, że obrzezane siurki maczał w tym ogólnoświatowy spisek żydowski. Ale co jeszcze?
Na pewno wielokrotnie padną słowa "nagonka" i "lewaki". Z natężeniem wzrastającym wprost proporcjonalnie, do zbliżania się w stronę podkarpackich rejonów.
Te wszystkie akcje maja tylko wymiar polityczny i inicjatorzy maja ofiary głeboko w dupie byle tylko przyebac czrnym. Hipokryzja na całego a omułki intelektualne sie podniecaja.
Bo gdyby bac sprawe na powaznie to wiekszość pedofili to homosie i jakos przeciw nim nie wytacza sie dział. Też się wzajemnie kryją (sprawa pedofilów w Belgii). Sieja swoja propagande pod skrzydłami LBGT 9obnizenie wieku inicjacji seksualnej). I tak to wyglada. Jedni sa be, na drugich przymyka sie oko tylko ze na zachodzie na innych a w Polsce na innych.
Dla mnie wszyscy oni są "be", tyle, że katabasy robią z siebie wszechwiedzące superautorytety moralne.
Zabawne to jest. W Słupsku pod okiem pedronia molestowano dzieci w domu kultury
Tą. Pod jego okiem. Siedział w kącie sali w gimpie i walil konia patrzac jak dupca dzieci.
Jaki wymiar polityczny jak podobno kościół nie miesza się do polityki
Tą. Pod jego okiem. Siedział w kącie sali w gimpie i walil konia patrzac jak dupca dzieci.
A JiPi two tez siedział w kącie i walił pracie jak jego podopieczni gwałcili dzieci niedorobiony hipkryto? O tym właśnie pisze drzecie jape lewusy jak klechy sie kryja a bubeł w kubeł jak wasi idole to robią.
Przykłady działaczy srodowisk LBGT mozna mnozyć, jak i wyciszanie tych skandali by nie zszkodzić srodowisku zboczków. Dlatego uwazam krucjate przeciwko pedofilom tylko i wyłacznie w KK za hipokryzje, inaczej mówiac jesteście siebie warci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów