📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nie ma śmiechu gdy wyciągasz pranie i zagubiona skarpeta wpadnie ci do kibla.
Malipczuk napisał/a:
Przecież woda, spływa na dół (co jest logiczne) nie widze problemu żeby wąż był niżej niż wyżej, pompa pompuje i koniec, a gdzie to spływa to już nie ma znaczenia. Wiadomo, że wąż który będzie miał 15m długośći i będzie pionow w góre to pompa nie przepompuje ale jak jest w dół to dlaczego nie ?
Chciałem zacytować, a piwo postawiłem...
Pomyśl: Jak wąż będzie poniżej poziomu wody (cały bez żadnych 'kolanek') w pralce to cała woda wyleci (zasada naczyń połączonych + grawitacja). Pompa w pralce służy tylko po to, aby pomagać wodzie się wydostać, a nie żeby ją blokować (a po co zwiększać koszta produkcji, jak można napisać, że wąż trzeba dać na 0.6m?).
BTW. Jak można w tym wieku takich rzeczy nie widzieć?
Tu chodzi o oszczędzanie wody . By wodą z prania spłukiwać gówno w kiblu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów