Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
FatboyFat 2014-01-02, 21:46
las84500 napisał/a:

W dużym uproszczeniu to taka dewiacja gdzie ktoś rucha czyjąś żonę, a mąż na to wszystko patrzy upodlony. I jeszcze się z tego powodu cieszy. W wersji "Level Up" może to być np wielki murzyn stukający taką babę gdzie po wszystkim jej mąż może łaskawie dostąpić zaszczytu oralnego oczyszczenia pały kochanka.

Ja rozumiem, że są pojebani ludzie. Ja nawet rozumiem, że sa bardzo pojebani ludzie. Myśle, że normalny człowiek skuł by morde typowi, który bzyknął mu kobiete (jej dostarczył papiery rozwodowe w trybie pilnym gdyby zrobila to z własnej woli), a nie jeszcze na to patrzył, trzepał sie czy tfu, opierdalał komuś gałe.
Ale tego o czym mówisz tak kurwa nie rozumiem, że aż się boje dokąd zmierza ludzkość...
Zgłoś
michal2000 2014-01-02, 21:55
FatboyFat napisał/a:

Ja rozumiem, że są pojebani ludzie. Ja nawet rozumiem, że sa bardzo pojebani ludzie. Myśle, że normalny człowiek skuł by morde typowi, który bzyknął mu kobiete (jej dostarczył papiery rozwodowe w trybie pilnym gdyby zrobila to z własnej woli), a nie jeszcze na to patrzył, trzepał sie czy tfu, opierdalał komuś gałe.
Ale tego o czym mówisz tak kurwa nie rozumiem, że aż się boje dokąd zmierza ludzkość...

No tak, wróćmy do wspaniałych czasów gdy innowierców rzucało się na pożarcie lwom ku uciesze tłumu z dziećmi Takie dewiacje istniały zawsze i będą istnieć. Obecnie żyjemy w najbardziej spokojnych i normalnych czasach w historii ludzkości.

2000 w nicku to nie data urodzenia
Zgłoś
kroplowa 2014-01-02, 22:23
Feministki to ewenement. I kobiety i mężczyźni są przeciw nim..
Zgłoś
Sheled 2014-01-03, 1:00
te całe gender przypomina mi jakas jebana paranoje -.- przecież wiadomo, maglowanie dzieciaka w podstawowce wcale nie prowadzi do "otworzenio mu w przyszlosci oczu" czy tez wyedukowanie spoleczenstwa... tosz kurwa jesli w tym wieku damy im karabin i kazemy zabijac ( co juz na swiecie sie dzieje) to on normalny juz nigdy nie bedzie... a pierdolic farmazony o gender dziecku ? jakim prawem ? bo im to wydaje sie sluszne i wlasciwe? hitlerowcy tez byli przekonani o swojej racji ... komuchy, feministki, homokomanda, goryle w zoo i nareszcie eurozjeby również są ... no ale jak tutaj pozostac bez jakiegokolwiek budrelu w życiu jesli wystarczy aby jedna osoba znalazla dojscie do koryta w ten czy inny sposob a zacznie tak głośno drzeć ryja ze stado mózgozjebów pojdzie za nim bo to lider, autorytet i chuj wie jeden kto jeszcze -.-

i ostateczny bul dupy...
przykre jest to że tak na prawde cale to gadanie w mediach o homokomandach etcetera to tylko odgrzewany kotlet.. i im wiecej istotnych spraw dzieje sie za naszymi plecami tym glośniej krzyczą Ci co mają rozregulowane zwieracze -.- albo zrośniete picze ...
pocisk na katoli też zawsze sie przyda...

Amen bracia i siostry
Zgłoś
strzelec_ 2014-01-03, 18:19
Następne zmanipulowane gówno a 'inteligencja' sadola łyka;]
Idźcie kurwa w chuj.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów