Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka prawda i jest to uddowodnione, że kobiety o wiele częściej kierują się uczuciami, instynktem, dlatego są głupie jak but i każdy kto jest pare lat z jedną ten doskonale o tym wie. Dlatego najlepiej mieć pare do kontaktów ruchalnych i masz tą piękną pewność, że głupia pizda nie będzie walíć focha o byle co,co taka ich natura. Weź pogadaj z nimi jak mają okres..
Film pokazuje, że duża część facetów (nie wszyscy) nie ma nawet własnego zdania, bo liczy się to co kolega mówi... To jest dopiero oznaka inteligencji, jak nic
EDIT: faktycznie, nie usłyszałam tego "NIE ma racji" w jego wypowiedzi, zwracam honor
A tu kolejny dowód na to, że powyższy filmik to niejako stwierdzenie faktów
Faktycznie bezdennie głupia, ja to facetowi spodnie ukrywam, żeby nie mógł się ubrać. Eh, jestem nimfomanką.
te nimfomanka z Krakowa jesteś??
Faktycznie bezdennie głupia, ja to facetowi spodnie ukrywam, żeby nie mógł się ubrać. Eh, jestem nimfomanką.
nimfomanki nie istnieją
Pocisnęliście kobiecie w internetach żeby wracała do kuchni, ale jesteście zajebiści... Będziecie prawdziwymi gwiazdami w Waszych gimnazjach po wakacjach
Ty też już wracaj zanim pan się dowie.
Pan siedzi obok mnie i ciśnie łacha z ludzi, którzy kobietę widzieli tylko na zdjęciach
Chyba Ty obok pana
@up
Pan siedzi obok mnie i ciśnie łacha z ludzi, którzy kobietę widzieli tylko na zdjęciach
nie prawda , ja raz widziałem siostrę pod prysznicem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów