ja pierdole kolejny frajer, cwel,kurwiszon pierdolony ryty na chodniku przez bobra . myśli że jest zabawny i niech myśli dalej jest chujowy konkretnie wrzuca gówna i gówno osiągnie na yt frajer jebany to tyle na temat "majstra" cwela zasranego .
ps. pojedziesz majstrowi konkret to masz automatycznie od niego blocka i jego zdaniem co ma nijak do prawdy odpisze ci i jego zdaniem ci pojedzie . frajer jest cieniutki jak dupa wołowa w tym co robi a co robi ? gówno robi pojechać w komencie może mu nawet 6 latek ^^
ps2. nie wrzucaj mi tego grubasa bo rzygać mi się chce ...
ps3. idę zrobić sobie
Dzisiejszy rozkład płac:
psycholog: 0zł, mamusia.
ekonomistka: 1200zł, salon orange
logistyczka: 1400zł, castorama
geograf: 1800zł, kładzenie tynków
żywieniowiec 2400zł, opierdalanie się w mleczarni przy kontroli
ja 2600zł, opierdalanie się na doktoracie, od lipca do października opierdalanie się ogólne
3 miesiące po maturze, spotkaliśmy się ze starą paczką ze szkoły średniej łącznie 6 osób. Już wiedzieliśmy co będziemy studiować. 4 osoby (psycholog, ekonomistka, logistyczka i geograf) spojrzeli na mnie i kumpla jak na pojebańców, biednych straconych żuli spod mostu, kiedy się dowiedzieli, że idziemy na SGGW, ja na ogrodnictwo, a kumpel na technologię żywienia.
Dzisiejszy rozkład płac:
psycholog: 0zł, mamusia.
ekonomistka: 1200zł, salon orange
logistyczka: 1400zł, castorama
geograf: 1800zł, kładzenie tynków
żywieniowiec 2400zł, opierdalanie się w mleczarni przy kontroli
ja 2600zł, opierdalanie się na doktoracie, od lipca do października opierdalanie się ogólne
a w skrócie : masło maślane
zobaczylem jego morde i nawet nie wlaczam tego filmiku...
Stara zobaczyła twoją mordę i oddała Cie do okna życia.
Ogarnij się fiucie,niech twój master ci zapakuje fiuta do gęby.Stara zobaczyła twoją mordę i oddała Cie do okna życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów