18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salieri16000 2019-08-26, 18:33 2
Kawał dupy- miało się co pozdzierać
Zgłoś
dmnunited 2019-08-26, 18:58
farta ma, że będzie mogła jeszcze robić tą pierdolonę hiperlordozę odcinka lędźwiowego przed lustrem dla koniobijców z sadistica
Zgłoś
Ghoscik8 2019-08-26, 19:15 1
Jebałbym jak piorun w Giewont.
Zgłoś
ph5i5 2019-08-26, 19:37 5
Nie mogę patrzeć na te wielkie umięśnione dupska. Za 30 lat od teraz będziemy mieć wysyp starych bab z otłuszczonymi dupami tak wielkimi, że przez drzwi będa bokiem wchodzić. Debilizm taki sam jak wstrzykiwanie syntholu. Każdy eksponuje to co ma najlepszego do zaoferowania.
Zgłoś
bodzio667 2019-08-26, 20:22
To raczej geny...
Zgłoś
tigerqaz 2019-08-26, 20:38
Jednak na ścigaczu można na wstecznym też jeździć.
Chwilę bo chwilę ale można
Zgłoś
edmund 2019-08-26, 20:41 4
silikony w cyckach, na dupie, botoks na ustach, rzęsy przyklejane, blizny na brzuchu po odsysaniu tłuszczu, tapeta na ryju itd.
mam pytanie dla wtajemniczonych, czy aby zerżnąć takie coś potrzebna jest jakieś przeszkolenie ,aby czegoś nie uszkodzić, bo
naprawy mogą być czasem naprawdę drogie
Zgłoś
Wicher88 2019-08-27, 12:46
HAL9000/2 napisał/a:

ale czy c**a cała?

Nie, pękła na pół
Zgłoś
Defraudator 2019-08-27, 13:19
BRAWO TY nie sztuką jest zalozyc ciuchy za 3 klocki i wsiasc na motor glupie cipy tak jak to bieganie rowery itp ubiora sie za 2 kola a biegnie 2 KM albo jedzie na rowerze zgarbiona z sidekiem na samym dole .TEPE Dzidy sa niektore pokazowka konczy sie TAK wlasnie . Jebac ja od tylu
Zgłoś
Wiewór 2019-08-27, 13:24
Przeżyła tylko dzięki tej tłuste dupie bo zadziałała jak poduszka powietrzna.
Zgłoś
picolo 2019-08-27, 17:06
Ale kurwa niefart. Spadła za motobzimbzim i te 200 kilo ją pchało trzy razy dalej niż normalnie.
Zgłoś
T................y 2019-08-27, 22:30
Defraudator napisał/a:

BRAWO TY nie sztuką jest zalozyc ciuchy za 3 klocki i wsiasc na motor glupie cipy tak jak to bieganie rowery itp ubiora sie za 2 kola a biegnie 2 KM albo jedzie na rowerze zgarbiona z sidekiem na samym dole .TEPE Dzidy sa niektore pokazowka konczy sie TAK wlasnie . Jebac ja od tylu

Poza tymi dwoma koniami mechanicznymi masz całkowitą rację.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem