📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
z tymi ciężarkami nie dawał rady ale dobre zakończenie ;D widać że film robiony dla jaj
Emtecc napisał/a:
Jaja sobie robią, a Wy hejtujecie, przecie widac, że to dla zwały...jakby byli chudzi jak połowa sadoli, to połapali by się niektórzy, że to nie na poważnie? ;D
torro napisał/a:
Potwierdza się stara prawda - jak ktoś ma w mięśniach to nie ma w głowie...
Przecież to placki są.
Co do tych głosów powyżej, że chłopaki to dla jaj robią, to jestem sceptyczny. Wyglądają mi bardziej na takich co śmieją się z puszczonego bąka, niż takich z dużym dystansem do siebie. Jakby to było zamierzone, to chyba ten jeden nie pobiegł by z zażenowaniem wyłączać kamery jak koledze spadły obciążenia, tylko mogliby farsę jeszcze pociągnąć, tym bardziej że kolega od plecaczka wchodził już w kasku od swojego skuterka
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów