18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58
Prawdziwe Psy
ketoprom • 2012-12-04, 10:42
Prawdziwe Psy to serial dokumentalny nt. życia w policji (wydział zabójstw). Dokument ten obrósł dziś mianem kultowego. Reżyserem jest Patryk Vega, ten sam który kilka lat później stworzył Pitbulla - jak nie trudno się domyślić, serial ten był wzorowany na tym właśnie dokumencie. Tak np. komisarz Sławomir Opala był inspiracją do kreacji serialowego Despero. Z mojej strony respekt do nich, za poświęcenie i hart ducha, nie każdy nadawałby się do takiej roboty. Polecam obejrzeć, samo życie.

Prawdziwe Psy - Krzysiek i Sławek

Komisarz Sławomir Opala o sobie:

Wywiad ze Sławkiem z 2009 w radiu TOK FM
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TajnyPaktCukierkowy 2012-12-04, 17:29
xqvz napisał/a:

wyprowadzić funkcjonariuszy na ulice, szczególnie na te, o których wiadomo, że wieczorem można tam w łeb za darmo dostać.

Dobrze gadasz tylko jest jeden problem, policjanci też nie chcą dostać wpierdolu. Oto dlaczego widzimy ich czasem za dnia w bezpiecznych miejscach że niby coś robią. To chory kraj jest że służby boją się gangów ba normalnych pachołków.
Zgłoś
tigerqaz 2012-12-04, 17:42
Kiedyś może policja była policją
Teraz aż szkoda się na ten temat wypowiadać.
Nikt mi nie będzie kazał ich lubić cy nie lubić.
JP to nowa gimbusiarska moda, ktoś nie lubi policji bo koledzy nie lubią.
A ja ich nie lubię bo przez przypadek zajebali mi kumpla i jego dziewczynę bo co???
Bo jak to powiedzieli w sądzie "jechali na podobnym motocyklu"

Skurwysyństwo nic więcej !!!
Zgłoś
Zachlaj_Von_Burbon 2012-12-04, 18:13 2
chujciwcycki napisał/a:

Jebać Policje!! A szczególnie wydział narkotykowy.

pierdol sie ćwoku, TO ONI dbają o to żebyś mógł spać spokojnie po trawce a nie martwił sie o to że jakiś chuj z nożem wpierdoli ci sie przez okno i zarżnie jak świnie za srebrny "kajdan"

@ autor wstawki:

też chce linka do całości bo YT daje ciała i są jakieś poszarpane filmiki
Zgłoś
E................t 2012-12-04, 19:11 2
to sa kurwa bandziory tylko tyle ze na legalu

Zachlaj_Von_Burbon sam sie pierdol pewnie masz psa w rodzinie
Zgłoś
nyypl 2012-12-04, 19:14 1
za Pitbulla zawsze piwko, pogratulować reżyserowi i fajnie dobranych aktorów. To pokazuje, ze nie mamy zlych aktorow a chujowe scenariusze.
Zgłoś
artiee 2012-12-04, 19:34 2
@EudezetReprezent a to coś złego mieć policjanta w rodzinie? Chyba lepiej niż pseudokozaków, co się ponapijają i drą ryja na osiedlu, a jak zobaczą policjanta to drą zelówy.
Zgłoś
warszawiak123 2012-12-04, 19:53 1
jebać śmieci z policji, dostaną nakaz aresztowania i potem sami wydają wyrok a szczególnie jak nie chcesz się przyznać. jebane katy milicyjne. Jak na PAWIAKU
Zgłoś
nn.karen 2012-12-04, 20:03
Sławek był zajebisty w tym programie.
Zgłoś
Sir Cover 2012-12-04, 20:23
I to jest właśnie wzór policjanta, policjant który zajmuje się prawdziwymi sprawami typu: morderstwa. Prawdziwy rasowy pies, który będzie tak długo tropił i węszył aż zdechnie. Taki facet ma prawo do tego by pokazywać jaja bo je naprawdę ma. A nie jak reszta prewencji co wpierdala mandaty za picie piwa, albo przejście nie po pasach. Większości leszy którzy w większości mają jedną belkę na ramieniu to od munduru im się w dupach pojebało i myślą, że są strażnikami teksasu.
Zgłoś
Yahiko978 2012-12-04, 20:49
Link do wszystkich sezonów wykop.pl/ramka/1081019/wszystkie-odcinki-serialu-pitbull/
Zgłoś
D................D 2012-12-04, 23:02
ja chce do grypsujacych
Zgłoś
Winters 2012-12-05, 0:00
My mamy piękną historię na youtubie a Sławek przez to siedzi. Złamał podstawową zasadę pracy operacyjnej: Nigdy nie ujawniaj metod i środków swojej pracy.
Dla mnie to, że dał się reżyserowi wwkręcić w dokument było dla niego zgubne i pokazało brak porfesjonalizmu z jego strony.
Zgłoś
pudel89 2012-12-05, 0:34
Szkoda, że Vega olał trzecią serię Pitbulla, bo była najnudniejsza (od smętów Reni i Łapki rzygać się chciało) i do tego co 2-3 odcinki zmieniał się reżyser. Według niektórych doniesień miał w niej wrócić Metyl grany przez K. Stroinskiego, który chciał zemścić się na Gebelsie, za wsadzenie go do pudła. A tak, zamiast Metyla był Artak i mimo, że bynajmniej nie zagrał źle to wątek zemsty byłego policjanta byłby zajebisty. Może gdyby czwórkę nakręcili, to coś by się ruszyło w tym temacie.
Zgłoś
marco_tbg 2012-12-05, 0:43
Zapraszam na "Pomagamy Sławkowi Opali" oraz "Wspieramy Sławka Opalę" na Facebooku
Zgłoś
kothletino 2012-12-05, 2:21
Więc stary Eldo ma na imię Sławomir.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem