18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Prawdziwi bohaterowie
SAFerguson • 2013-06-04, 0:28
Prawdziwi bohaterowie ludzkiego życia... Nadzieja w ludzi jeszcze nie umarła

Ostatnia akcja wyciska łzy nawet z najtwardszych.

Zgłoś
Pseudolistonosz 2013-06-04, 12:17
faith in humanity restored
Zgłoś
r................r 2013-06-04, 13:26 1
Słabe jak przebijane jaja na HARDZIE.....
Zgłoś
ocwpzw 2013-06-04, 13:33
SAFerguson napisał/a:

Prawdziwi bohaterowie ludzkiego życia... Nadzieja w ludzi jeszcze nie umarła

Ostatnia akcja wyciska łzy nawet z najtwardszych.

No właśnie nie dobrze, jeśli wyciska. Chociaż jako filmik to nie ma aż takiego znaczenia, ale w sytuacji takiej jak na filmiku ci "twardziele" jak mówisz na niewiele by się przydali. Wtedy liczą się sekundy i nie ma czasu na emocje, trzeba działać, a nie zatykać usta ręką i skomleć "ło jezu nie oddycha". Więc bardziej przydają się ci, "pozbawieni uczuć", jak to emocjonalne kobietki lubią nazywać, którzy momentalnie wezmą sprawy w swoje ręce. A zrobią tak, gdyż mają trzeźwy umysł i ostry obraz sytuacji.

Szczerze, to ten filmik nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, choć potrafią mnie wzruszyć bajki dla dzieci
Zgłoś
SAFerguson 2013-06-04, 14:36 1
ocwpzw napisał/a:

którzy momentalnie wezmą sprawy w swoje ręce. A zrobią tak, gdyż mają trzeźwy umysł i ostry obraz sytuacji.

pierdolisz farmazony. Mylisz panike kobiet, bezradność i znieczulice z chwyceniem za serce przy oglądniu filmiku przed komputerem...
Zgłoś
reynolds 2013-06-04, 14:53
Może mam znieczulice, ale jakoś nie szkoda mi tych co wskakują na tory.
Zgłoś
_arci 2013-06-04, 15:04
A ja byłbym strasznie zły na człowieka, który by mnie "wyratował" z pod bany jeżeli nie wołam o pomoc tym zabiegiem, a po prostu chce się zabić no to kurwa dziękuje za pomoc.
Zgłoś
truskawkowabuba 2013-06-04, 15:48 1
CzarliBronson napisał/a:

A ja byłbym strasznie zły na człowieka, który by mnie "wyratował" z pod bany jeżeli nie wołam o pomoc tym zabiegiem, a po prostu chce się zabić no to kurwa dziękuje za pomoc.

no to kurwa zabij się w domu, a nie każ ludziom patrzeć na swoje martwe ścierwo. samobójcy, którzy odbierają sobie życie w miejscach publicznych to egoistyczne skurwysyny.

ocwpzw napisał/a:

Szczerze, to ten filmik nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, choć potrafią mnie wzruszyć bajki dla dzieci

to tak jak u mnie.

brak myśli wiodącej.
Zgłoś
Didekc 2013-06-04, 16:57
Tylko Fedor zobaczył, że mój post idealnie pasował do wypowiedzi tepad.no? Sprowokowanie tłumu w internecie, to banalna sprawa
Zgłoś
Tekwondo 2013-06-04, 19:39 1
@up jasne, jasne, nie wykręcaj się teraz, jaki to z ciebie troll master 300, ty bezduszniku ty!
Zgłoś
bwg92 2013-06-04, 19:54
no pociekło mi z oczu przy ostatniej akcji. coś pięknego. piwo.
Zgłoś
arrdo 2013-06-04, 19:55
Chyba najdłuższy materiał jaki obejrzałem na sadisticu, autentycznie zamknąłem morde, przez 8 min siedziałem cicho na dupie i oglądałem

brawo, kurwa brawo, więcej takich materiałów
Zgłoś
guwnix 2013-06-04, 20:41 1
Widze, ze na sadolu teraz same pizdeczki, ktore placza przed monitorem... Jak zobaczycie takie cos kiedys w swoim chujowym zyciu to nie zapomnijcie sie rozplakac.
Zgłoś
Matush5 2013-06-04, 21:39
Nie przesadzajcie może nie jest to jakis strasznie wzruszający materiał po prostu pokazuje, ze na świecie są jeszcze ludzie którzy bezwzględnie pomagają innym. Pewnie nie jeden kozak z Sadistica nie zrobił by czegoś tak bezinteresownie. Fakt szału nie ma ale ta ostatnia scena z dzieckiem... Kurwa Ci co pierdolą, że małpa, członek gangu, prostytutka chuje muje to zwykłe kondomy moim zdaniem. Czy murzyn czy biały, czy biedny czy bogaty... Ludzie to tylko kurwa DZIECKO miejcie trochę oleju w głowie, bo nie życzę żadnemu rodzicu żeby coś takiego działo się dla jego dziecka. I chuj mnie obchodzi jaki ma kolor skóry czy stan materialny. One bogu ducha winne jest taka prawda...
Zgłoś
tofk600 2013-06-05, 3:46
Dosłownie porusza.... Szacunek! i piwko
Zgłoś
xgregor 2013-06-07, 13:02
Aeze napisał/a:

Człowiek, człowiekowi, człowiekiem.

A zombi, zombi, zombi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów