Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu kogoś obrażasz. Kompleksy bo po kryjomu jadasz się Polo?
Nie dość, że nie mówisz, nie czytasz, to jeszcze niedojebany. Trzeba ci wszystko jak debilowi tłumaczyć? Zobacz, kto pierwszy zaczął mnie obrażać. Ja tylko odpieram atak.
Nie dość, że nie mówisz, nie czytasz, to jeszcze niedojebany. Trzeba ci wszystko jak debilowi tłumaczyć? Zobacz, kto pierwszy zaczął mnie obrażać. Ja tylko odpieram atak.
Bądź mądrzejszy i porzuć agresję oraz ordynarne prostactwo. Znasz swoją wartość, skoro w wirtualnym świecie przejmiesz się tym, że wszyscy maja cię za nic?
Bądź mądrzejszy i porzuć agresję oraz ordynarne prostactwo. Znasz swoją wartość, skoro w wirtualnym świecie przejmiesz się tym, że wszyscy maja cię za nic?
Bądź jeszcze mądrzejszy, i przestań mnie atakować. Sam zacząłeś, a teraz płaczesz, gdy ci cisnę. Przejmować się randomami w internecie? Na głowę upadłeś? Nie interesuje mnie opinia ludzi z tej strony, która jest jednym z największych ścieków polskiego internetu zaraz obok wykopu.
Bądź jeszcze mądrzejszy, i przestań mnie atakować. Sam zacząłeś, a teraz płaczesz, gdy ci cisnę. Przejmować się randomami w internecie? Na głowę upadłeś? Nie interesuje mnie opinia ludzi z tej strony, która jest jednym z największych ścieków polskiego internetu zaraz obok wykopu.
No nikt mi nie cisnie jak ty mistrzu ciętej riposty. Zacząłem bo poziom twoich wypowiedzi razi w oczy. Jak ci nie pasi to zmień stronę na TT. Bo w końcu opinia ludzi z tej strony, która jest jednym z największych ścieków polskiego internetu obok wykopu. Sadistic nie zasługuje na taki kwiat intelektu jak ty.
Łysy się z nikogo nie śmieje, on ma tylko taki pojebany grymas na ryju. Ciekawe, ile już razy za to oberwał.
skoro ma taki uśmiech to niech nie wychodzi z liściem do innych typie
Ale po co te pizdy startują z łapami. Powinien ją łysy dla samej zasady skasować.
widziales ze to ona mu wpierdolila?
Na każdym osiedlu jest taki łysy wyszczerzony sebiks co się go zapobiegawczo omija
Z kupą w gaciach, jak szczur kanałami pomykasz bo się boisz jakiegos typa na osiedlu xD
Jaranie się hokejem to pedalstwo, a wszystkie kluby hokejowe to ciota i chuj.
Ale jestes smieszny! no normalnie boki zrywac! Co za orginalny tekst!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów