Odpowiedź na film, w którym koleś z US&A poobcinał sprężyny i założył dystanse z chin i jakieś tam felgi. Tutaj macie Polską produkcję prawdziwych miłośników motoryzacji. Polecam obejrzeć całość. Efekt końcowy od 7:11
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szkoda że tak szanowana firma o niesamowitej historii i produkująca piękne, luksusowe auta ma zjebaną opinię przez kretynów, którzy montują do samochodów z przodu pługi śnieżne i palą gumę na mokrym asfalcie przed blokiem w dresie Adidasa.
jak ktoś lubi beemki i kawal dobrej roboty to polecam ten link:
beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32948&postdays=0&postorde...
beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32948&postdays=0&postorde...
Phil Collins i Piwo!
Uwielbiam e24, ale ta specjalnie dupy nie urywa. Wnętrze jest totalnie od czapy, poza tym strasznie wysoko stoi, a do tego koła ma nie z epoki
też mogę być prawdziwym miłośnikiem motoryzacji ale bez kasy gówno zrobię ;p
Nie bylo pokazane kręcenie licznika, a pewnie ma z 60000 . Poza tym widać że nie bity, pierwszy właściciel itp...
Tylu przy tym robiło, a jeden tylko będzie jeździł ;D
Dźwignia chodzi standardowo góra/dół, a ze ścianek tunelu wystaje włosie jak z miotły, żeby nie było szpary widać...
Piękności. Niestety, takie operacje w amatorskich warunkach są ciężkie do wykonania.
Samochód warty uwagi, ale powiedzcie mi dlaczego tak wysoko stoi?
BMW to są piękne auta, mają tylko niesamowitego pecha do właścicieli...
gdzie na szczęście jak widać w tym filmiku są wyjątki
Swoją drogą, zawsze to mówiłem i będę powtarzał:
BMW to są piękne auta, mają tylko niesamowitego pecha do właścicieli...
gdzie na szczęście jak widać w tym filmiku są wyjątki
Widziałem ostatnio fajnie zrobiony tuning (choć to złe słowo w tym wypadku) optyczny serii 1. Do stalowo-szarego auta z metalicznym lakierem ktoś walnął sobie w matowym, kremowo-białym kolorze wstawki: grill, lotki pod zderzakami, felgi.
Wyglądało bardzo retro i bardzo elegancko
Wyglądało bardzo retro i bardzo elegancko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów