18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
captainvista 2012-07-25, 23:52 2
"w rocznicę świąt" - o ile nie chodzi Ci o jeden dzień w roku, który jest rocznicą wielu świąt jednocześnie, powinieneś napisać "rocznice".

Jak już chcesz kogoś hejtować, to pamiętaj, żeby upewnić się, czy na pewno jesteś lepszy.
Zgłoś
wudun 2012-07-25, 23:53 3
alekPL0 napisał/a:

ja pierdole nie wiedziałem że na sadisticu siedzi tyle lewaków ;/ chyba czas zmienić portal...

Zrób to dzisiaj proszę Dam ci piwo za to
Zgłoś
S................n 2012-07-25, 23:54 25
Wierzycie w to? Naprawdę? Czy jest możliwe, że jakieś lewackie ścierwo, albo żydowska kurwa wzięła spray i umyślnie pisała coś takiego, by ośmieszyć to ugrupowanie? Czy lewaki mają swoje bojówki? Zaraz, zaraz...odkąd nie można zabijać się na ulicach miast, czyżby właśnie propaganda i ośmieszanie [m.in] stały bronią bojówek? Ja wiem, że chłopaki z ONR'u umieją pisać i cenią sobie polskie wartości. Jak wszędzie są odchyły, ale jako narodowiec chyba musiałbym upaść na głowę, by uwierzyć w to zdjęcie. Ruszcie głową, bo zaraz się zacznie to wszystko - ośmieszanie narodowców, święta, bohaterów. Do 11 listopada tvn zrobi ludziom z głowy taką sieczkę, że znowu przyjadą napierdalać się na ulicach, albo będą bali się wyjść z domu, a po wszystkim powiedzą, że to narodowcy i patrioci - zacofane małpy. Kurwa, naprawdę, przestańcie karmić się tą całą papką. A jeśli nawet to prawda, jeśli nawet przydarzył się im tak koszmarny błąd, to czy sam tekst nie jest pozytywny? Czy nie traktuje o zamiłowaniu do Ojczyzny, gotowości do poświęcenia? Nie wiem, tępię "kulfoniarzy", ale wolę iść [nawet] pod takim sztandarem [choć lekki wstyd mimo wszystko], niż twierdzić, że w Polsce potrzebne jest odświeżenie zasad moralnych, multikulturowość, przedefiniowanie słowa rodzina, honor, ojczyzna.
Zgłoś
ekh! 2012-07-26, 0:12 3
Odnosząc się do paru wypowiedzi oburzonych "ONR-owców" nasuwa się wniosek, że wyznacznikiem orientacji seksualnej jest naśmiewanie się z dysortografii... Ehh, na tym murku chyba raczej powinno być "Niesiemy Polsce ogłupienie"
Zgłoś
Loaloa 2012-07-26, 0:40 3
Chłopaków z ONR nie trzeba ośmieszać. Sami są w tym najlepsi.
Zgłoś
c................a 2012-07-26, 0:47 7
wypierdalac pedaly do antify. niezapomnijcie wziac dildo, zeby palowac!
Zgłoś
thewhitestar 2012-07-26, 1:27 4
Szoqn napisał/a:

Ruszcie głową, bo zaraz się zacznie to wszystko - ośmieszanie narodowców, święta, bohaterów.

Nie wrzucaj świąt i bohaterów do swojej bandy chuja. Wystarczająco podłe jest już umieszczanie symbolu Polski Walczącej obok waszego onru...
Zgłoś
S................n 2012-07-26, 2:21 1
@up [thewhitestar] nie mam żadnej bandy, a jeśli nawet miałbym, to nie znalazłbym nikogo, kto odpowiadałby tak rysopisowi do bandy chuja jak ty. Nie jestem ONR'owcem, co więcej, nie lubię zbytnio tej organizacji - właśnie za ich szefostwo, które co rusz się kompromituje. I tak, jestem narodowcem, nie mam kompleksów wobec swojego kraju i narodu, może z wyjątkiem podobnych tobie cipeczek. Jeśli ktokolwiek ma prawo używania takich symboli to właśnie Ci źli narodowcy, ludzie, którzy prowadzą dosyć prosty i surowy żywot [nie mylić z prostackim], bo ja wiem, że to właśnie oni rzucą się do walki o ten kraj, kiedy ty elegancko i zgodnie z modą spierdolisz w podskokach. Oczywiście uważasz się pewnie za patriotę, bo miałeś flagę "tyskie" na "Erło 2012" i jak są święta narodowe to obejrzysz skrót wydarzeń z tvn24. Musisz pewnie rozpływać się z dumy, kiedy cała unia chwali Polskę za kolejny wkład finansowy do strefy euro, kiedy andżela klepie ryżego po plecach, masz orgazm. I co? Uznaliśmy, że jesteś pedałem, lanserem, żydem, lewakiem, a czy to prawda? Więc nie mów mi, kim ja jestem i do czego należę, bo gówno o mnie wiesz synku.
Zgłoś
tofur 2012-07-26, 8:06
Wasze narodowe pojęcie "patriotyzmu" i walka o czystość rasy nie wpływają raczej na sytuacje ekonomiczno-gospodarczą kraju, która w dzisiejszych czasach stanowi o sile państwa i dobrobycie obywateli. To tak, jak idąc na wojnę wykulibyście sobie u kowala zajebiste miecze.

Zgłoś
g................t 2012-07-26, 10:23
@shoqn - twoj argument na tlumaczenie 'falszywa flaga lewakow' jest identyczny jak tlumaczenie katoli, ze Ziemia ma 6000lat i to Bog pochowal w glebie szczatki dinozaurow, tak dla checy.
Zgłoś
r................h 2012-07-26, 10:23
ciupagaolejna

ty już nie musisz czapki nosić, jak sądzę.
Zgłoś
antek025 2012-07-26, 10:52 1
i tacy sa przyszloscia Polski... Chociaz i tak takich wole, niz smierdzacych komuna lewakow...
Zgłoś
anonymousm 2012-07-26, 11:20 2
Problem z narodowcami jest taki, że są nienarodowi. Tzn. nacjonalizm nie jest rdzenną częścią polskiej kultury. Tzn. narodowcy powinni protestować przeciwko sobie. Powinni wziąć bejsbola i jebnąć sobie w łeb. I jeszcze raz.
No, popraw jeszcze.
Zgłoś
bobinho17 2012-07-26, 20:29 1
anonymousm, lewaku pier! scisnij dupe sorki nie umiesz ;/ to przez te wasze lewackie zabawy dupami;/ jak juz to jest dla podpuchy! GOOD NIGHT LEFT SIDE!!
Zgłoś
viewsonic666 2012-07-27, 0:09
Taaaa lewaczki, chcecie dać prawa pedałom i czarnuchom bo jesteście tacy wielce tolerancyjni kuźwa a jakby was okradł taki czarnuch to byście od razu mówili że jesteście rasistami itp, cóż, i tak większość z was to hipsterzy albo cioty ubierające się jak biber bo tak jest modnie...
Bez szacunku dla was cioty
Viewsonic666

PS: Antifa Łowcy Hiva!
GNLS
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów