Jedna z nich jest głucha i co za tym idzie nie słyszy muzyki, logiczne no nie? Ale że jeszcze widzi to koleżanka przedstawia jej słowa piosenki poprzez seksowne ruchy rąk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Już ktoś wyskakuje z moralniakiem typu "nie każda kobieta ma wyglądać jak modelka..", a to przecież SADSISTIC. Najbardziej mnie przekonał komentarz użytkownika zarao - "Taniec godowy orki." Taki prosty i treściwy. Esencja sadisticika.
Taniec godowy orki!!
Taniec godowy orki!!
heh no ja tu ironie dostrzegam .. głucha laska na koncercie której kumpela muzyke tłumaczy ;d
By tam trochę gruba była, to byłby chuj. Ale to faktycznie jest spasiony wieloryb.
Amadeusz napisał/a:
To jest sadistic i pewnie są tu tacy zboczeńcy którzy jarają się takimi pulpetami!!!Już ktoś wyskakuje z moralniakiem typu "nie każda kobieta ma wyglądać jak modelka..", a to przecież SADSISTIC. Najbardziej mnie przekonał komentarz użytkownika zarao - "Taniec godowy orki." Taki prosty i treściwy. Esencja sadisticika.
Taniec godowy orki!!
Ps. to że dziewczyna jest gruba nie znaczy że brzydka ,bo jakby schudła to byłaby nawet ruchable
grubą wyrucham i głuchą chetnie posunę
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Widzę, że szkoła nie douczyła.... Osoby "głuche" lub jak kto woli "głuchonieme" słyszą dźwięki powyżej 140dB, czyli ta dziewczyna coś słyszała, z całą pewnością dudnienie, a słowa musiała migać koleżanka. Wiem o tym bo prowadziłem program unijny z pomocą dla osób głuchych, głuchoniemych i niedowidzących jak i niewidzących, te 140dB jest całkiem bez aparatu, więc nie jest powiedziane, że te osoby nic nie słyszą Słyszą tak samo przytłumiony odgłos syreny alarmowej, tylko jak zaczyna być jakiś głos w tle o mocy ponad 140dB to takie osoby wyłączają się praktycznie całkiem z rozmowy, bo skupiają się na dźwięku
Wszyscy wyzej macie po 12 lat? Chyba nie widzieliscie naprawde grubej osoby. Moze i jest troche przyszeroka ale ogolnie to
Nie oszukujmy się jest gruba i koniec, jakby była inaczej ubrana, tzn. nie odsłaniała tego tłuszczu to by
ładnie wyglądała a tak to tylko sama sobie szkodzi
ładnie wyglądała a tak to tylko sama sobie szkodzi
a mnie ciekawi co to za nutka ??
krzysztof48 napisał/a:
a mnie ciekawi co to za nutka ??
Gareth Emery feat. Bo Bruce - U (W&W Remix), a w oryginale jako Bo Bruce - Alive.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów