Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...Wlasnie dlatego caly Gorny Slonsk i masa kibicow...
Śląsk się pisze.
Mieszkam w Chorzowie od dziecka i jakoś nie zauważyłem tej "patologii" o której szczekał andrew2.
Miasto jak każde inne. Byłeś kiedyś? Zapraszamy (pod warunkiem że mamusia pozwoli).
andrew2Ciekawe czy byłbyś taki kozak jakbyś miał powiedzieć to temu idiocie z filmiku prosto w twarz.
Śląsk się pisze.
Mieszkam w Chorzowie od dziecka i jakoś nie zauważyłem tej "patologii" o której szczekał andrew2.
Miasto jak każde inne. Byłeś kiedyś? Zapraszamy (pod warunkiem że mamusia pozwoli).
andrew2Ciekawe czy byłbyś taki kozak jakbyś miał powiedzieć to temu idiocie z filmiku prosto w twarz.
Tys jest naprawde ze Slonska? Bo nie wierza ze ktos mieszkajacy w Chorzowie, moglby poprawic jakiegos Gorola ze nie godo sie Slonsk, godo sie Gurny Slunsk! Eh.. ty przeciepie.
Co do filmiku, caly kraj wie jacy sa kibice rUCHU moze sa na Slonsku liczni, ale glupi jak lewy szczewik. Slonsk to tylko Gornik czy GieKSa.
Tys jest naprawde ze Slonska? Bo nie wierza ze ktos mieszkajacy w Chorzowie, moglby poprawic jakiegos Gorola ze nie godo sie Slonsk, godo sie Gurny Slunsk! Eh.. ty przeciepie.
Co do filmiku, caly kraj wie jacy sa kibice rUCHU moze sa na Slonsku liczni, ale glupi jak lewy szczewik. Slonsk to tylko Gornik czy GieKSa.
No i mamy kolejnego Obywatela który zarejestrował się tylko po to żeby się ponapinać...
...Gdyby tak dodać więcej takich filmików, było by dwa razy więcej użytkowników(noo... napinaczy)!
Co tu dużo gadać, ot kolejny wyznawca zasady: po co mi mózg, przecież mam dres
To, że barwy Górnika zbiegają się z barwami Rosji to nie znaczy, że można te dwie rzeczy porównywać.
Dokładnie! To nie wina Górnika że ruskie mu podpieprzyli kolory
1948 - powstanie Górnika Zabrze
1991 - powstanie państwa Rosja
andrew2 Tak się składa, że mieszkam w Chorzowie i widzę co sie dzieje na co dzień. Odnośnie patologii - W dupie byłeś gówno widziałeś. Górny Śląsk(Slonsk jak ty to napisałeś) to właśnie Chorzów dla twojej wiadomości. Dlatego teraz weź ładnie książkę i poucz się na sprawdzian z geografii.
Wow, Ameryki nie odrykes piszac, ze Chorzow nalezy do Gornego Slonska (tak dla mnie to Gorny Slonsk - niestety nie ma odpowiednich znakow interpunkcyjnych do pisania w gwarze, bo jo nie mowia ino godom gorole), pisalem ze kibice innych klubow z innych miast na GS nie lubia Ruchu wlasnie ze wzgledu na tak szeroka patologie. Wiadomo, wszedzie sie to zdarza, ale na Ruchu to norma, wybierz sie na stadion i zobacz kto kibicuje temu klubowi.
Tak sie sklada, ze w Chorzowie jest najwieksza tego typu patologia w calym GŚ... przypadek?
A a propo internetowej napinki - to nie ja tworze wirtualne dzielnice ktore kibicuja Ruchowi tylko wy na swoim marnym portalu, to wasi kibice internetowe kozaki wbijaja na GieKSe i Gornik dzien w dzien na portalach typu sportslaski.pl. Dobrze ze rzeczywistosc to wszystko weryfikuje!!!! I ze obowiazuje jeszcze swiat realny a nie wirtualny!
Jo ino komentuja i stwierdzom co widza, dyc mom do tego prawo.
Pracuja w calym GS i nikej nie spotkolech sie z takom patologiom jak w chorzowie, nikej !!!!!!! Swoja drogom np w Rudzie za Ruchem dziwnym trafem tyz som te najbordziy patologiczne dzielnie...
Wow, Ameryki nie odrykes piszac, ze Chorzow nalezy do Gornego Slonska (tak dla mnie to Gorny Slonsk - niestety nie ma odpowiednich znakow interpunkcyjnych do pisania w gwarze, bo jo nie mowia ino godom gorole), pisalem ze kibice innych klubow z innych miast na GS nie lubia Ruchu wlasnie ze wzgledu na tak szeroka patologie. Wiadomo, wszedzie sie to zdarza, ale na Ruchu to norma, wybierz sie na stadion i zobacz kto kibicuje temu klubowi.
Tak sie sklada, ze w Chorzowie jest najwieksza tego typu patologia w calym GŚ... przypadek?
A a propo internetowej napinki - to nie ja tworze wirtualne dzielnice ktore kibicuja Ruchowi tylko wy na swoim marnym portalu, to wasi kibice internetowe kozaki wbijaja na GieKSe i Gornik dzien w dzien na portalach typu sportslaski.pl. Dobrze ze rzeczywistosc to wszystko weryfikuje!!!! I ze obowiazuje jeszcze swiat realny a nie wirtualny!
Jo ino komentuja i stwierdzom co widza, dyc mom do tego prawo.
Pracuja w calym GS i nikej nie spotkolech sie z takom patologiom jak w chorzowie, nikej !!!!!!! Swoja drogom np w Rudzie za Ruchem dziwnym trafem tyz som te najbordziy patologiczne dzielnie...
To nie jest gra, nie dostaniesz +10 do prezencji za gware. A moze zaczales sie juz meczyc pod koniec uzywajac bardziej "pospolitej" mowy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów