📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
podejrzewam, że skoro jaguar poluje na kajmany to ma skilla i dodatkową motywacją roz*ebać tego nilowego i to za swoje żarcie
twardy skurwysyn, ciekawe czego sie nacpial ze wyskoczyl na cala grupe
Kurwa Forfit Szwagier. Chce mi wskoczyć do tego !
I tak nic nie pobije wjazdu Króla na pełnej kurwie:
(lwice upolowały zebre ale hieny je zaatakowały , a tu nagle .....)
(lwice upolowały zebre ale hieny je zaatakowały , a tu nagle .....)
Wracając do powiedzenia "na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak" - kojarzycie może filmik w którym jakiś gość bije drugiego, dodatkowo chyba zrobił tulipana z butelki, i nagle do akcji wkracza kolega tego bitego ? Pamiętam że fajna akcja a za cholere tego nie moge znaleźć.
No i się nie doczekałem
Tylko, że lew nie może upolować hipopotama, bo ma tak grubą skórę, że tymi pazurkami i ząbkami może mu robić peeling!
właśnie to były dziwki króla ... xd
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
To podobnie jak Niesiołowski.
Autor to jebany gimbus. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów