Policeman
Moja żona wyniosła z Erasmusa więcej wiedzy o niemieckim języku i historii niż ty kiedykolwiek sobie będziesz w stanie wyobrazić. Wkładasz wszystkie do jednego wora, bo żadna Twojego wora nigdy nie dotknęła.
Prosiłem byś nikomu nie pokazywał filmu z mojej studniówki.
Prosiłaś*
"ex" od dzisiaj jak mniemam. Znam kilku gości, którzy sobie grzecznie siedzieli w Polsce gdy ich dziewczyny były na wymianie studenckiej. Najlepsze jest to, że mnóstwo osób naprawdę wierzy w to, że ma to cokolwiek wspólnego z wymianą, a nie chlaniem i rżnięciem, to kolejny sposób na zdemoralizowanie i upadek młodego pokolenia. Wyobraźcie sobie, że wymiany studenckie istnieją już od kilkuset lat, ale kiedyś o dziwo trzeba było poznać język i się uczyć.
P.S to nawet pasuje do polek, najebać się i dać dupy wszystkim w klubie i tak przez pół roku, największa przygoda w życiu. Dla faceta? Skok ze spadochronem, wspinaczka, spływ rzeką górską etc.
chuja prawda, jestem na erasmusie w Niemczech i znam masę ludzi tutaj studiujących. Trzeba robić (ja jestem na uczelni 40h tygodniowo) ale fakt, można też poruchać
btw w tle słychać niderlandzki
Moja żona wyniosła z Erasmusa więcej wiedzy o niemieckim języku i historii niż ty kiedykolwiek sobie będziesz w stanie wyobrazić. Wkładasz wszystkie do jednego wora, bo żadna Twojego wora nigdy nie dotknęła.
Tak, bo sram na historię niemiec [czego się uczyła, o polskich obozach śmierci?], tak jak na ich język i wszystko inne. Jak dobrze się zastanowię to sram na ciebie i na twoją żonę.
P.S wyniosła też poszerzony odbyt, możesz podziękować za komfortowe ruchanko Ahmedowi i Jamalowi
Agnieszka wychodzi z klubu w towarzystwie Mokébe, a Justyna razem z Abdulem jadą do hotelu. Kogo w nocy bardziej będzie boleć dupa?
Pokaż jakieś foty Twojej wybranki, to ocenimy, czy to ta sama, co na filmie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów