Wrzucam do absurdów, bo obrażeń na zdjęciu i tak nie widać.
Wrzucam do absurdów, bo obrażeń na zdjęciu i tak nie widać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja bym skrajna prawicę i lewicę wpuścił razem na jakiś plac i zostawił im broń białą na środku. I jedni i drudzy to pojeby, którzy zatruwają życie normalnym ludziom i w dodatku robią masę hałasu o nic. Niech się tłuką do woli, policja tam powinna tylko być po to, żeby ich odgrodzić od normalnych ludzi.
Można się zgodzić że popadanie w jakąkolwiek skrajność jest idiotyzmem, czy to z lewa czy prawa. Ale jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy dzisiejszą prawicą a lewicą, to Ci współczuje. Dzisiejsza lewica to w większości oderwani od rzeczywistości idioci dążący do samozagłady poprzez mylnie pojętą poprawność polityczną. Poza tym, tak jak już ktoś powyżej wspomniał, dzisiaj prawica jest bardziej lewicowa w spojrzeniu na gospodarkę, czy też programy socjalne (pomocowe) aniżeli lewactwo. Ot takie kuriozum. Bo w przeciwieństwie do lewicy, prawakom zależy na dobru obywateli, narodu, kraju.
Można się zgodzić że popadanie w jakąkolwiek skrajność jest idiotyzmem, czy to z lewa czy prawa. Ale jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy dzisiejszą prawicą a lewicą, to Ci współczuje. Dzisiejsza lewica to w większości oderwani od rzeczywistości idioci dążący do samozagłady poprzez mylnie pojętą poprawność polityczną. Poza tym, tak jak już ktoś powyżej wspomniał, dzisiaj prawica jest bardziej lewicowa w spojrzeniu na gospodarkę, czy też programy socjalne (pomocowe) aniżeli lewactwo. Ot takie kuriozum. Bo w przeciwieństwie do lewicy, prawakom zależy na dobru obywateli, narodu, kraju.
Ja się zgadzam z tym całkowicie, tylko że ja mówiłem właśnie o skrajnych przypadkach. Nie mówię, że lewica i prawica są złe bo nie są pod warunkiem, że kręcą się tam normalni ludzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów