18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kuriki 2012-05-16, 22:15 1
Kurwa! Nawracacz pedałów!

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
coroner 2012-05-16, 23:08
Moja ręka
Zgłoś
Leouch 2012-05-17, 0:40
dziewczyna do 165cm i 50 kg, nic innego nie akceptuje
Zgłoś
B................o 2012-05-17, 5:40
Leouch napisał/a:

dziewczyna do 165cm i 50 kg, nic innego nie akceptuje

To Ty ile masz wzrostu, że takie niskie dziewczyny Ci odpowiadają? Pytam z ciekawości, bo zauważyłam, że wysokich mężczyzn zaczyna brakować. Ja przy swoim całkiem normalnym wzroście 175cm wyższego od siebie o te przynajmniej 15 cm znaleźć nie mogę...
Zgłoś
bloodwar 2012-05-17, 6:01 1
@Chewbacca - bo 175 cm to w zasadzie nie jest "normalny" wzrost tylko już "mutant" (bez urazy bo dla kobiet średnia to jakieś 160-170, wszystko powyżej tego to "pieprzone żyrafy" a poniżej "karlice", dla faceta ta średnia to 175-185, wszystko powyżej tego to koszykarze a poniżej - krasnoludki Ale też zauważyłem, że przyroda w ewolucji coś zaczyna robić sobie jaja - u mojej siostry w klasie (pierwsza liceum) na 16 dziewczyn z 9 ma co najmniej 175 cm, na 14 facetów jeden ma powyżej 180, ze dwóch ma 175-180 a reszta to jakieś pierdolne w dupę karły! Owszem, zawsze było tak że w podstawówce pod koniec (tej "starej podstawówce - na 8 klas czyli w okolicy 14-16 lat) dziewczyny "wybijały" do góry a dopiero potem w liceum w okolicach studniówki faceci je doganiali wzrostem, ale to co teraz widze na ulicach zakrawa o śmiesznośc - kobiety rosną jak na drożdzach a faceci stoją w miejscu...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
B................o 2012-05-17, 6:18
bloodwar napisał/a:

@Chewbacca - bo 175 cm to w zasadzie nie jest "normalny" wzrost tylko już "mutant" (bez urazy bo dla kobiet średnia to jakieś 160-170, wszystko powyżej tego to "pieprzone żyrafy" a poniżej "karlice"

Pieprzone żyrafy? Wydawało mi się, że takie na przykład długie nogi to zaleta wzrostu, coś czego trudno oczekwiać od kogoś o wzorście 160 cm ale może w błędzie jestem. Ach, postępująca moda na minimalizację wszystkiego...
Zgłoś
ccs 2012-05-17, 10:35
człowieku! nie dodawaj więcej tego rodzaju filmów gdyż gimbusy, podczas oglądania będą tak ganiać renifera, że nam się odwodnią! i kto później doda komentarz typu :"kórcze alebym róhał"...
Zgłoś
Corey_09 2012-05-17, 12:51
Majty to mają ala babunia pod same pachy podciągnięte

No i Chuj!
Zgłoś
marna 2012-05-17, 12:53
bloodwar, że niby kurwa karlicą jestem ta? tera to ale no.. brak słów.

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
hell.no 2012-05-17, 18:02 3
marnotrawna napisał/a:

bloodwar, że niby kurwa karlicą jestem ta? tera to ale no.. brak słów.

Wystarczy, że profesjonalnie chapiesz dzide i nikt nie zauważy

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-19, 01:32 ]
no to uffffffff...........
Zgłoś
c................i 2012-05-19, 0:41
ale tu swintuchy same są ;/
Zgłoś
mali118 2013-07-15, 9:21
bloodwar pierdoly piszesz ze az oczy bola
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów