Zapytaj sam siebie, czy naprawdę też ruszył byś na pomoc kumplowi bitemu przez dwóch zawadiaków? Niestety coraz mniej jest osób na które zawsze można liczyć. Takiemu koledze zdecydowanie należy się zgrzewka piwa!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dostał w ten nerw przy połączeniu czaszki z żuchwą i takie są efekty potem. Jak sie napierdalasz i nie masz szans to napierdalaj właśnie w to miejsce
Nie znoszę kurw kopiących po głowie leżącego! Nawet jeśli kogoś bronią!
@up
Widać nie dostałeś porządnego wpierdolu albo twój przyjaciel/kolega/znajomy/brat lub dopisz co chcesz.
Widać nie dostałeś porządnego wpierdolu albo twój przyjaciel/kolega/znajomy/brat lub dopisz co chcesz.
Lensen napisał/a:
@up
Gówno o mnie wiesz.
A co jeśli dostałem i ja i kolega? Co to zmieni w Twoim dziwnym rozumowaniu?
Moim zdaniem ewidentnie napadł dwóch przechodzących, przypadkowych młodzieńców, którzy w tym czasie szli do kościoła na popołudniową mszę, czy też co oni tam mają , a poza tym, to piękny nokaut
Z kolegi w paskach nie było co zbierać. I dobrze.
Nie pozorny, a zabil.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
gość wpadł niczym Zły Tyrmanda
Akurat na czarnuchów powinno się lecieć bez powodu. Od tak kurwa dla zabawy.
no i co że go kopnął w głowę? na ulicy napierdalasz bez zasad bo koleś może wstać i zajebać cię nożem. i on sie nie zastanowi czy to było fair play
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów