Niewiele brakło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diesel9.1 napisał/a:
grajcie w gry i uważajcie się za znawców... a co do filmu to nie mam zielonego pojęcia w którym momencie bylo cos nie tak, jak ciapaty krzyczał by zjechał?
W tym:
A nie tak było to że nie dostał.
Kurcze, normalnie byle gówno się stanie i milion powtórek. Tutaj rakieta przeleciała nad czołgiem i oczywiście powtórek brak. Gdyby nie komentarze to bym nie wiedział co się stało bo chyba w niewłaściwym momencie mrugnąłem...
tylko METIN wot jest dla pederastuw
kurwa obejrzalem cale bo myslalem ze bedzie sloŁmoŁszyn atu taki chuj
1. akcja od 6 do 9 sekundy filmu
2. fajne ustawienie bokiem do celu
2. fajne ustawienie bokiem do celu
Diesel9.1 napisał/a:
grajcie w gry i uważajcie się za znawców... a co do filmu to nie mam zielonego pojęcia w którym momencie bylo cos nie tak, jak ciapaty krzyczał by zjechał?
Zluzuj majty. Nikt tutaj nie robi z siebie znawcy. Gramy sobie spokojnie w czołgi to wiemy jak je rozróżniać. Poza tym tego czołgu w WoT nie ma.
@MrYogusable
Nie słychać Allah Akbar bo to prawodobnie Armia Syryjska, a nie Ci jebani terroryści. Tam klasą rządzącą są Allawici (uznawani za Islam tylko przez Szyitów, którzy też nie są tak radykalni), którzy są bardzo tolerancyjni wobec innych kultur/religii. Tam kobiety nie muszą nosić Burek i to prawodobnie jedyny kraj Arabski gdzie wśród klasy rządzącej są Chrześcijanie, którzy mają takie same prawa jak muzułmanie. Te wszystkie filmy z Syrii które tu są i ciągle słychać Allah Akbar są kręcone przez jebanych terrorystów (radykalnych sunnitów), którzy są opłacani przez Turcje, Hameryke i IsraHell.
Nie słychać Allah Akbar bo to prawodobnie Armia Syryjska, a nie Ci jebani terroryści. Tam klasą rządzącą są Allawici (uznawani za Islam tylko przez Szyitów, którzy też nie są tak radykalni), którzy są bardzo tolerancyjni wobec innych kultur/religii. Tam kobiety nie muszą nosić Burek i to prawodobnie jedyny kraj Arabski gdzie wśród klasy rządzącej są Chrześcijanie, którzy mają takie same prawa jak muzułmanie. Te wszystkie filmy z Syrii które tu są i ciągle słychać Allah Akbar są kręcone przez jebanych terrorystów (radykalnych sunnitów), którzy są opłacani przez Turcje, Hameryke i IsraHell.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów