📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
Nie ma granicy ale rozporządzenie mówi, o sygnale dźwiękowym o ciągłym i nieprzeraźliwym tonie, o poziomie dźwięku mierzonym podczas postoju pojazdu z odległości 3 m, nie mniejszym niż...itd
Sorry, jak to nie jest kurwa przeraźliwy ton, to istnieją garbate aniołki.
Nie ma granicy ale rozporządzenie mówi, o sygnale dźwiękowym o ciągłym i nieprzeraźliwym tonie, o poziomie dźwięku mierzonym podczas postoju pojazdu z odległości 3 m, nie mniejszym niż...itd
Sorry, jak to nie jest kurwa przeraźliwy ton, to istnieją garbate aniołki.
za bmx nie ma piwa
Ludzie się nawet nie denerwują, tylko śmieją, ewentualnie są zdezorientowani, a w Polsce w 70% przypadków z tego filmu dostałby w mordę.
1:09 Ta po lewej nie uciekała bo nie miała na tyle czasu żeby się rozpędzić.
a 6.48 to snorlaks.
a 6.48 to snorlaks.
1:46 ja bym idiotę który szlaja po jezdni szturchną błotnikiem zraz po naciśnięciu klaksonu.... kał na masce byłby, ale przynajmniej nauczył by się chodzić.
Ale pomysl wysmienity
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów