📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tip.top napisał/a:
normalnie qrwa Paweł Jumper
O tym samym pomyslalem wlasnie mialem dodawc pawla Hehe
Jak widze ,że filmik zaczyna się tak ,że gimbus na rowerze szykuje sie do ,,skoku'' z podestu...to już przed jego obejrzeniem stawiam piwo .Zawsze taki sam koniec.
Do tego zwroccie uwage na bardzo trendy polaczenie skarpetek i sandalkow (Pawel Jumper)
Przez moment myślałem, że ten w białym to Frank Lampard (może dlatego, że nie wiem, jak wygląda?) i już miałem napisać, że to zajbiście, iż spotyka się z niepełnosprawnymi fanami i nie odbiła mu palma jak 95% supergwiazd... Ale potem stwierdziłem, że to chyba nie on, więc jednak jest chujem, jak reszta ludzi, którzy zarabiają więcej ode mnie i są bardziej znani niż ja.
juper mówi: " coś z kierownicą jest nie tak",
a kamerzysta: "nie pierdol skacz(...) coś ty sobie zrobił"
a kamerzysta: "nie pierdol skacz(...) coś ty sobie zrobił"
ładny Bania Hop.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów